Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη χτες το βράδυ. Η υπηρεσία ευγενική και ο χώρος καθαρός.

Η κοπέλα ήταν η Τζέσικα που ήθελα πολύ να την γνωρίσω. Πολύ όμορφο μωρό, με εξαιρετικό σώμα, ματάρες, τσαχπίνικο και ευγενικό. Επί του πρακτέου τώρα (και επειδή οι συναγωνιστές που διαβάζουν, αυτό ενδιαφέρονται να μάθουν):

Πήρα το πρόγραμμα των 50 Ε. Η Τζέσικα δεν βιαζόταν καθόλου παρότι υπήρχε κι άλλος συανγωνιστής που περίμενε. Πολλά προκαταρτικά, φιλιά και γλυψίματα που με έκαναν τούμπανο. Περιποιήται δεόντος όλη την κάτω περιοχή και κάνει εξαιρετική πίπα. Για δικούς μου λόγους σε κάποια φάση άρχισε να μου πέφτει, αλλά η Τζέσικα απτόητη επανόρθωσε την κατάσταση. Στην συνέχεια, με δική της πρωτοβουλία ανέβηκε από πάνω μου με θέα την κωλάρα της (η αγαπημένη μου στάση), όπου δεν άργησα να τελειώσω. Ακολούθησε χαλαρή κουβεντούλα.

Πρόκειτε για ένα ευγενικό, γλυκό, σέξι κουκλάκι, που παίρνει πρωτοβουλίες και δεν προσποιήται. Αν είσαι κι εσύ καθαρός και ευγενικός μαζί της θα σου το ανταπωδώσει και με το παραπάνω. Δεν μένει αξέχαστη, αλλά τιμάει το 50άρικο.

Τζέσικα μωρό μου, μπράβο, συνέχισε έτσι και θα τα ξαναπούμε.



υγ. οι βαθμολογίες είναι οι μέγιστες που μου επιτρέπονται. στην "συμμετοχή κοπέλας" κανονικά θα έβαζα 9 και στο "σχέση απόδοσης/τιμής" 8.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 11, 2009
Όνομα κοπέλας
Τζέσικα
Μέλος
Εγγραφή:
8 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού