Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 116 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 442264
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Eπισκεψη κατα τις 9 το βραδυ στο εν λογω στουντιο για να δω για ακομη μια φορα την Ιζαμπελ που εχει γινει πια στανταρακι μου. Απο την αρχη εδεσε μαζι της, με ερεθιζει περισσοτερο απο καθε αλλη ενεργη κοπελα αυτη τη στιγμη στα στουντιο της πρωτευουσας χωρις αντικειμενικα να ναι πιο ομορφη απο πχ καταλεγια , φερναντα ή νικολ .
Ξεκινησαμε με πολυ συντομο σοσιαλ καθοτι εχουμε ξανασυστηθει και πει 2 πραγματα και αμεσως στο ψητο με χαιδεμα της πουτσας για ανεγερση και περασμα πανοπλιας για ενα δυνατο τσιμπουκι με ταυτοχρονο χουφτωμα στις βυζαρες της για να ακολουθησει ιεραποστολικο με τα ποδια να κοιτανε ταβανι στους ωμους μου. Ωραιες κραυγες χωρις υπερβολες και συνεχεια με doggy για να επελθει τελειωμα με θεα τα υπεροχα κωλομερια της που τρελαινομαι να βλεπω να χτυπιουνται με ενταση στο πουτσο μου . Ειναι απο τις γυναικες που με ερεθιζουν μονο με το βλεμμα τους τοσο ασχημα που δε βλεπω την ωρα να τη ξαπλωσω καθε φορα που με κοιταει .
Αυτο που γουσταρω πανω της ειναι οτι ειναι τσοντα το σωμα της ( κωλος , βυζαρες , καμπυλες ) χωρις να βγαζει χυδαιοτητα η ιδια
Πηρα το απλο προγραμμα και γνωμη μου ειναι οποιος δεν εχει παει , αξιζει σιγουρα για μια φορα οπωσδηποτε να την επισκεφτει εστω για αναγνωριστικη.
Αυτα και καλα γαμησια σε ολους

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 02, 2022
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
maradona7
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
142
Likes:
11.330
Πόντοι:
24.571
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 koulourakias, delipas, giorgiodelafuentes2 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Ιουνίου, 2022
Κοίτα τι μου κάνεις τώρα!
Πάνω μου σκεφτόμουν να μην την ξαναδώ γιατί τη δεύτερη φορά που την πήρα μου είχε φανεί κάπως βιαστική - με έκανε πύραυλο βέβαια, δεν το συζητώ - διαβάζω την κριτική σου κι αρχίζω να τσεκάρω το πρόγραμμά της φουντωμένος.
review reaction 1 maradona7
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1