Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 170 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 493205
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Mετα απο τις φωτο που ομολογουμενως ειναι πολλα υποσχομενες αποφασισα και γω να τιμησω τη κορασιδα μας εκ Κολομβιας αν και διατηρουσα επιφυλαξεις κατα ποσο αυτο που θα συναντουσα στη πραγματικοτητα συναδει με τις φωτο που πολλες απο το ραβε ξηλωνε βλεπεις αλλα προσωπο απο κοντα.
Εφτασα λιγο μετα τημν αρχη της βαρδιας και δεν υπηρχε αλλο ατομο να περιμενει οποτε περασα αμεσα στο δωματιο χωρις να θελησω σαλοναρισμα για μια πρωτη αυτοψια. Αφου ειχα φρεσκαριστει στο δωματιο μπαινει η τυπισσα με το βλεμμα της τυπισσας στην εφορια με το μανταρινι στο μητρωο και με το ζορι σκαει ενα χαμογελο. Εδω να πω οτι εμφανισιακα μετραει αν και εχει μικρο βυζι γιατι εχει εναν εκπληκτικο κωλο και ειναι λιγο τσουπωτη χωρις καθολου λιπος με σφριγηλο δερμα οποτε οι λατρες της λατινικης σχολης απο εμφανιση θα αποζημιωθουν.
Εδω καπου ομως ομως τα καλα τελειωνουν καθοτι ξεκινησε μια αχαρη πιπα με ενα βαριεστημενο υφος και απολυτως καμια διαθεση και λιαν συντομως τη γυρισα σε ιεραποστολικο οπου αρχισα να δινω ενταση σταδιακα. Δε διαμαρτυρηθηκε αλλα ηταν τελειως αλλου καθολη τη φαση . Κρατησε λιγα λεπτα το ιεραποστολικο κ μετα τη γυρισα στα 4 οπου ανεβασα ρυθμους για να ερθει το τελος συντομα , οπου ομως ελαχιστα πριν τελειωσω ( καναδυο δευτερολεπτα ) ενω της κρατουσα τη μεση τραβηχτηκε λες και φοβηθηκε οτι ημουν ακαποτος .Αφου σηκωθηκε μου εδωσε ενα χαρτι για να βαλω τη καποτα και με εναν αδιαφορο χαιρετισμο εφυγε απο το δωματιο .
Συμπερασμα δε θα τη ξανασυναντουσα ουτε με σφαιρες, οσο εχει σε εμφανιση τοσο της λειπει απο διαθεση και ορεξη για τη δουλεια ( ουτε τη στοιχειωδη εστω για να δειξει ελαχιστο επαγγελματισμο ). Αν θελει καποιος για το παλμαρε ας δοκιμασει , για μενα η τυπισσα ειναι η προσωποποιηση του κομοδινου

Να μη παραλειψω να πω οτι το δωματιο ηταν καθαρο και η τσατσα ευγενεστατη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 01, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Fernanda
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
maradona7
Γλομπεο-Μύστης
Εγγραφή:
15 Ιουν 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
142
Likes:
11.330
Πόντοι:
24.571
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 claimain, delipas, giorgiodelafuentes2 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουνίου, 2022
απορω ο κοσμος γιατι δινει τα λεφτα του στα σκατενια στουντιο με τις κρυοκωλες πουτανες.που και ακομα αν δεν βγαινω οικονομικα,θα προτιμησω μασατζιδικο ή εσκορτακι του 100ρικου,αλλιως καλυτερα να την παιξω.
review reaction 1 claimain, maradona7
18 Ιουνίου, 2022
Ας δώσουμε λίγο χρόνο,είναι φρέσκια. Θα βελτιωθεί όταν αυξηθεί το ψωλοκιλομετράζ .
K
koulourakias
review reaction 1 maradona7
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2