Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 91 10
Sex Studio 165657
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ήθελα να απελευθερώσω τις κάβλες μου σε ένα όμορφο κορίτσι. Επισκέφθηκα 3, 4 υποψηφίους χώρους λατρείας και ηδονής αλλά δίχως να με καλύψουν. Περνώντας από το συγκεκριμένο, είδα 3 κοπέλες, αλλά μόλις είδα τη Σόνια που έβγαινε από το ντουζ, έδωσα κατευθείαν εισητήριο!!
Η Σόνια έχει όντως αυτή τη σέξυ φιγούρα που φαίνεται στις φωτο. Το υπέροχο είναι πως συνοδεύεται και από ένα θηλυκότατο όμορφο και γλυκό πρόσωπο! Στα δικά μου μάτια, γοητευτικό!!

Ήρθε στο δωμάτιο ευδιάθετη παρόλο που η ώρα ήταν περασμένη και πλησίαζε στο τέλος της βάρδιας της! Επικοινωνία λίγο δύσκολη διότι δεν ξέρει ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά... Επομένως ψιλό λέξεις και κυριως παντομίμα! ?

Από εμφάνιση είναι εντυπωσιακή με πολύ ψηλά και μακριά πόδια! Σφικτό κορμί και δέρμα και υπέροχο ντελικάτο μεσαίο στήθος. Ατού; Η γαλαξιακη κωλάρα της!! Α! Και η ψεύτικη πορνέ βλεφαρίδα ?

Ξεκινήσαμε με χαμούρεμα και οι δυο μας πάνω στο κρεβάτι στα γόνατα, με φιλιά στο λαιμό και στα όμορφα βυζάκια της, με συνέχεια, ένα σεξουαλικότατο τσιμπούκι με σκούφο. Σαν να ήμουν με ΔΑΠ φοιτήτρια της φιλολογίας που ήθελε να γαμηθεί με κάποιον βραδιάτικα και άνοιξε τις επαφές της και άρχισε να στέλνει μηνύματα σε παλιές καβάτζες της... "ΔΑΠίτισσα μωρή; Εε την γάμησες, και μάλιστα από εμένα!" Και έτσι λοιπόν την γυρίζω στα τέσσερα και να βλέπω αυτή τη κωλάρα να χτυπάει πάνω στην κοιλιά μου από το μπες βγες.... Απλά ηδονή! Να της χαϊδεύω όλο το κορμί, πλάτη, στήθος και να της παίζω το νακιμου της! Να νιώθω τα υγρά στα δάκτυλά μου και να καβλώνω όλο και πιο πολύ... Ήμουν έτοιμος να τη χύσω, αλλά ήθελα οπωσδήποτε να δω για λίγο τις εκφράσεις από το πρόσωπο της όσο βρισκόμουν και παλινδρομούσα την υπέροχη τρυπούλα της! Τη σήκωσα λοιπόν στα όρθια και πήγαμε μπροστά στον καθρέφτη... Έπιασε με τη μία το feeling!! Πουτανοματιές μέσα από τον καθρέφτη και αρχίζει να γαμιέται μόνη της με τον πουτσο μου!! Εγώ να της τρίβω gently και ασταμάτητα το άτριχο μουνάκι της και το πρόσωπο της να δείχνει ηδονικό! Οι φωνούλες διακριτικές, καβλιαρες και σέξυ! Τόσο όσο! Κάπου εκεί άρχισα και να χύνω μέσα στο σκούφο όπως την είχα στα όρθια! Την έσφιξα ανάμεσα στα χέρια μου μέχρι να επανέλθω στη βρώμικη πλεμπέα γειτονιά της Αθήνας, Αριστοτέλους...

Άρχισε τα γελάκια και βλεμματάκια και μου πετάει ένα "it was so nice!"

Χτυπάει κ η μαλακισμενη τσα2 την πόρτα, μην χάσει 5 λεπτά η γύφτισσα! Το κορίτσι ντύθηκε με γελακια και σέξυ ματιές, φιλάκι στο μάγουλο και αποχώρησε για να προσφέρει μια ακόμα ψευδαίσθηση σε έναν ακόμα βραδινό περπατητή...
Θα την επισκεφθώ ξανά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Απριλίου 28, 2022
Όνομα κοπέλας
Σόνια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
Εγγραφή:
30 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
27
Likes:
1.379
Πόντοι:
1.071
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 giorgiodelafuentes2, Johnstef, Yatoputso και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού