Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 238 10
Sex Studio 400701
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Γραφω μονο και μονο για να επιβεβαιωσω τον συναδελφο που προηγηθηκε. Προφανως η κοπελα ειναι σταθερη στη συμπεριφορα της κι αυτο θα ενδιαφερει οσους δεν γουσταρουν εκπληξεις.

Νταρντανα, με φυσικο 3-4αρι, καλη επιδερμιδα, καλες αναλογιες, προσωπο βορειοευρωπαιας νταρντανας, αλλα αερατη, με λιγα ελληνικα και τελεια αγγλικα, ευχαριστη και με εξυπνες και πικαντικες ατακες, με χιουμορ, εκανε εισαγωγη με απλα καλο χαλαρωτικο μασαζ και συνεχισε με υπτιο σε μπαλες. Αναστροφη, παιχνιδακια με τη γλωσσα και τα χειλη, γυρω γυρω, το αποτελεσμα θεαματικο κι εγω να παρακολουθω και να φτιαχνομαι. Σκουφος, τον εξαφανισε χωρις χερια, βαζω πολυ ψηλο βαθμο, δεν αστειευεται σκεφτομαι και μετα ιππασια. Καλη αισθηση, και κουβεντουλα με την αμαζονα να καλπαζει. Αλλαγη ρολων, της ανοιγω τα ποδια, rock it baby μου λεει, κι εγω πιανω ρυθμο, τα σηκωνω ψηλα, αλλη θεα τωρα, σπρωχνω παιρνοντας ματι το μνκι της, χορευοντας το rock n roll που παρηγγειλε (βλεπω τις βυζαρες της και μου ρχεται το guns of brixton

You can crush us

You can bruise us

But you'll have to answer to

Oh-the guns of Brixton)

και εμπνευσμενος απο τα τακουνια της, τελειωνω γρηγοροτερα απο οσο ηθελα...horny baby μου λεει, γαματα λεω μεσα μου, u should think of football μου λεει, με πεθαναν τα highhills λεω μεσα μου, την επομενη φορα θα σκεφτομαι τον Ρουμενιγκε.

Δεν την χαρακτηριζω αυστηρα επαγγελματια, ο αερας της, το ενδιαφερον, η συμμετοχη της, οι εκπληξεις με τη γλωσσα της, την φερνουν πιο ψηλα απο μια τυπικη επαγγελματια.

Τελικα, + ολα, θα ξαναδοκιμασω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 04, 2009
Όνομα κοπέλας
Νόρα
mounelanos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Ιουν 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
0
Πόντοι:
236
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού