Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μετά το τέλος της δουλειάς γύρω στις 8 το βράδυ και με κακή διάθεση λόγω τέλους των διακοπών (γαμώτο) οι ρόδες του αυτοκινήτου με φέρανε στην πόρτα του Παραδείσου. Το ηθικό πεσμένο, το ανήθικο σε χειρότερη κατάσταση και η διάθεση να γυρίσω στο σπίτι μηδενική. Είχα φροντίσει να ενημερωθώ, ότι βάρδια είχε αυτό το γλυκύτατο πλάσμα η Ντάρια. Κακοδιάθετος και ιδρωμένος ανέβηκα τις σκάλες και μου άνοιξε η ευγενική κυρία της υποδοχής.Πέρασα στο σαλόνι και περίμενα για λίγο (ήταν άλλος συναγωνιστής) πίνωντας μια κρύα μπυρίτσα. Σε λίγο (δεν κράτησα χρόνο γιατί λόγω διακοπών έχω καταργήσει το ρολόι) εμφανίστηκε η γλυκεία οπτασία της Ντάριας. Ο Πανάγαθος πρέπει να ήταν σε μεγάλα κέφια όταν την δημιουργούσε (αλήθεια γιατί δεν έχει συνεχώς τέτοια κέφια ο Θεός?). Κάθησε στα γόνατα μου στο σαλόνι και μιλήσαμε για λίγο. Μετά πήγα για ένα ντουσάκι και μετά στο ευρύχωρο δροσερό και πεντακάθαρο δωμάτιο. Σε πέντε περίπου λεπτά εμφανίστηκε η Ντάρια φρεσκια και λαχταριστή.. το ηθικό μου άρχισε να ανεβαίνει... όσο για το ανήθικο δεν συζητάμε, στα ουράνια... χαιδευτήκαμε για λίγο και άρχισε ο αγώνας. Λόγω κούρασης και κακής διάθεσης, άφησα στην Ντάρια την πρωτοβουλία και ομολογώ πως δεν απαγοητεύτηκα καθόλου. Ηταν με μία λέξη ΑΨΟΓΗ. Μπορώ να πω είναι το καλύτερο gfe που έχω δοκιμάσει ποτέ μου στα 53 μου χρόνια.

Τελειωσα σε μία παράξενη στάση στην πολυθρόνα. Η κοπέλλα κάθησε μαζί μου, αγκαλίτσα και είπαμε περί ανέμων και υδάτων για αρκετά ώρα, παρόλο που ο επόμενος συναγωνιστής είχε έρθει προ ενός τετάρτου περίπου.

Εφυγα τελείως άλλος άνθρωπος. Η Ντάρια είναι μια όαση δροσιάς στο καμίνι της Αθήνας....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 03, 2009
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Μέλος
0
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού