Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 238 10
Sex Studio 400702
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
επισκεψη το πρηγουμενο Σαββατο 2-3 ωρες μετα τα μεσανυχτα.



την εχω ξανατιμησει την Καρολαιν και το ξαναεκανα μηπως και δεν την ειχα πετηχει σε καλη μερα αλλα και ειχα ορεξη για κωλογαμησακι. Την πρωτη φορα δεν ειχα δοκιμασει την πισω πορτα της.

Ξαναδιαβαζα και τις κριτικες των συναγωνιστων που ειχαν περασει καλα και ημουν αποφασισμενος να παρω μεγαλο προγραμμα μηπως δεν αποδιδει στα μικρα και τα δινει ολα οταν τα σκασεις.

Και εσκασα 150 ευρωπουλα για φουλ προγραμμα(!!) στοματικο ελευθερο, 69 και πρωκτικο με ελπιδα οτι αυτη τη φορα θα περασω ζαχαρη.



Η Καρολαιν ειναι σκετη καυλα οπως παντα! Εχει εμφανιση πορνοσταρ! Εντυπωσιακη οταν την ξαναειδα στο ιδρυμα στον χωρο υποδοχης. Δυστυχως ομως και παρα το μεγαλο και ακριβο προγραμμα που ειχα πληρωσει ηταν ακομα χειροτερα απο την πρωτη φορα. Στο γλυψιμο ρωγας τραβιοτανε σαν να ηλεκτριζοταν "Μη έτσι, πιο μαλακά". στο γλυφομουνι τα ιδια. Τραβιοτανε που και που σαν να τη χτυπουσε ρευμα (εγω κανονικα το πηγαινα ουτε βιαιες κινησεις ουτε δαγκωματιες ουτε τιποτα προσεχω παρα πολυ και απορησα και παρα πολυ κι ολας). Και ολα αυτα να συνοδευονται απο στραβωμενη φατσα και παρμενη. Στο τελος πεταξε και μια στιγγλια! Και επαναλαμβανω δεν ΕΚΑΝΑ ΤΙΠΟΡΑ ΚΑΚΟ! Δεν ειμαι και χτεσινος! Αντε να φταχτω απο καυλα ετσι. Το αντιθετο αρχισα να ξενερωνω και στο τελος την πηρα απο κωλο για να αδειασω και να την κανω μετανειωμενος για τα λεφτα που πεταξα σαν κοροιδο.



Αυτο δεν ειναι εμπειρια με πορνοσταρ αλλα με κακομαθημενη πριγκιπεσσα που θελει να σπαει αρχιδια ετσι γιατι ειναι το χουι της.

Σε κακη μερα? Να μου το ελεγε απο την αρχη, να μου εδινε πισω τα λεφτα και ολα καλα!

Δε με γουσταρε και σιχαινοταν και να την πιανω κι ολας?? Και αυτο να μου το ελεγε και να μου εδινε πισω τα λεφτα και παλι ολα μελι-γαλα. Οχι ετσι ομως κυρια Καριολαιν! Αντε γαμησου στην τελικη! 150 ευρωπουλα πεταξα και "μη το ενα μη το αλλο οχι ετσι οχι αλλιώς" μου σπασε τα αρχιδια και μου χαλασε ολη την καυλα του Σαββατοβραδου. Ουτε 20 ευρω δεν αξιζεις!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 04, 2009
Όνομα κοπέλας
Καρολάιν
Μέλος
Εγγραφή:
15 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
84
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού