Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 219 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Εχτές το απόγευμα κατά τις 18:00 είπα να περάσω μια βόλτα από τα στούντιο της περιοχής. Βρήκα αμέσως να παρκάρω (γι'αυτό και το 10) και τελικά κατέληξα στη Σοφία η οποία είναι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!



Σφιχτό κορμί με πολύ ωραίο κώλο και τσίτα βυζί!!!



Η τσατσά ήταν ευγενέστατη, κάτι που με έκανε να εκτιμήσω ακόμα περισότερο το συγκεκριμένο στούντιο. Πήρα το απλό πρόγραμμά, έσκασα τα 50 € και μετά από ένα ντουζάκι πέρασα στο δωμάτιο. Λίγα λεπτά αργότερα ήρθε η Σοφία και αφού συστηθήκαμε πέρασε στο "ψητό".



Άρχισε τα χαϊδέματα και τα φιλιά στο κορμί ενώ είχε στήσει την κωλάρα της προς τον καθρέφτη, προσφέροντάς μου μια μοναδική θέα. Άρχισε να μου τρίβει τα βυζιά στο εργαλείο κι εγώ της χάιδευα τον κώλο και τα μουνόχειλα. Η πίπα που ήρθε στη συνέχεια ήταν απλά φοβερή! Το μόνο που δεν έκανε ήταν deep throat, αλλά δεν πειράζει καθόλου. Με έφτιαξε ανεπανάληπτα. Περάσαμε μετά σε ιεραποστολικό με αρκετά βογκητά από μέρους της, ενώ της πασπάτευα τα βυζιά. Την γύρισα στα 4 και με θέα τον εκπληκτικό της κώλο και χουφτώματα σχεδόν παντού, κατέθεσα το φορτίο μου.



Στα + του στούντιο, εκτός από το ότι μπορείς να κάνεις ντουζάκι στην τουαλέτα, είναι και τα μωρομάντηλα στο δωμάτιο. Ίσως επειδή δεν υπάρχει νιπτήρας.



Σίγουρα θα την ξαναεπισκευθώ!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 30, 2009
Όνομα κοπέλας
Σοφία
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
15 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού