Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 198 10
Sex Studio 236335
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Ένας φίλος μου λέει "Πάμε να φάμε κανένα ταϊλανδέζικο ρε μαλάκα; Έχω καιρό."
Εγώ δεν είχα καιρό γιατί είχα περάσει πρόσφατα και απο το Αχαρνών 85, ωστόσο του λέω "Πάμε ρε, ξέρω ένα καλό, αν και προτιμώ το κινέζικο",
χωρίς να του χαλάσω όμως το χατίρι τελικά , γιατί είναι σαν κλαμένο μουνί τώρα τελευταία λόγω χωρισμού.
Στα @@ρια σας θα μου πέιτε για το ταϊλανδέζικο δείπνο και τον φίλο που χώρισε, αλλά εμένα με εκείνα και με τούτα μου ήρθε η όρεξη για ταϊλανδέζικο επιδόρπιο.

Και *τσουπ*, διακτινίζομαι έξω απο το Κασσάνδρας 4 όροφο, ηρεμία κατα της 3 η ώρα που έφτασα, ανεβαίνω πάνω, χτυπάω κουδούνι, και μου ανοίγει μια ευγενική τσα2
που με ρώτησε αν κρυώνω σήμερα με το ψωλόκρυο που έβαλε απότομα.
Φωνάζει δυο κοπέλες που ήταν μέσα εκεινή την ώρα και εμφανίζεται τελικά μια , η Εύα, μέτριο προσωπάκι με ασιατικά χαρακτηριστικά χαμογελαστό όμως που έβγαζε μια γλυκύτητα, μπορεί να ήταν επείδης δεν είχα φάει και το ταϊλανδέζικο επιδόρπιο που λέγαμε πριν. Ήταν πάνω σε 10ποντα γιατί όταν κατέβηκε αργότερα την έχασα από το οπτικό μου πεδίο, φόραγε ένα κολλητό λεοπάρ σορτσάκι και ένα μαύρο τοπάκι. Κορμάκι όχι πάρα πολύ αδύνατο, βυζι 2αρι και λίγη χαλάρωση στη κοιλιά όπου έχει και ένα τατού κάτω απο τον αφαλό. Αποφάσιζω να περάσω και η τσα2 μου λέει τα προγράμματα, την σταματάω όταν φτάνει στο πρόγραμμα με των 70, παίρνω το πρόγραμμα με 69 και ελεύθερο στοματικό γιατι μου την σπάνε οι καπότες στο τσιμπούκι. Ευλόγησον

Το δωμάτιο καθαρό, η ντουζιέρα καθαρή και στεγνή όπως και το χαλάκι μπροστά, γιατί άμα πατήσω σε βρεγμένα χαλάκια ξενερώνω γάματα.
Σφραγισμένη πετσέτα αλλά όχι παντόφλες, όποτε μετά το ντούζ σκουπίζομαι και με ένα άλμα σαν άλλος Μίλτος Τέντογλου πηδάω απο την ντουζιέρα στο κρεββάτι!

Δεν περνάει μισό λεπτό και τσουπ η Εύα χαμογελαστή και ευδιάθετη με εκείνο το λεοπάρ σορτσάκι. "Too much kryo today" μου λέει. Σκάει στο κρεββάτι και με πλακώνει στα γλωσσόφιλα, ανταποδίδοντας και εγώ. Η Εύα ήταν πεντακάθαρη και μύριζε πολύ ωραία, αλλά το μεγάλο της ατού που έχουν και οι περισσότερες ασιάτισσες με την ελάχιστη εμπειρία που διαθέτω σε αυτές είναι το πολύ απαλό δέρμα της. Χούφτωνα παντού. Με καβαλάει και αρχίζει να τρίβεται πάνω στον πούτσο μου ενώ δεν είχε σταματήσει να βάζει τη γλώσσα της μέσα στο στόμα μου.
Συνέχεια με πίπα όπου έριχνε και μερικά βογκητά , και ενώ περίμενα ότι θα ήταν ρηχή, να σου και τα deepthroat, τα καραμελώματα στα αρχίδια, και τα γλειψίματα στον κορμό, ασχολήθηκε για τουλάχιστον ένα 5λεπτο, την γυρνάω 69 και μου δίνει το πεντακάθαρο μουνάκι της πιάτο, γλείφω το ταϊλανδέζικο επιδόρπιο της σαν διαβητικός σε υπογλυκαιμικό σοκ , μετά από λίγο μου πίεζε το ωραίο και απαλό κωλαράκι της πάνω στη μούρη για να φτάσω πιο βαθιά. Μπαίνει κράνος, έρχεται απο πάνω και αρχίζει να ανεβοκατεβαίνει ενώ δέχομαι επίθεση πάλι απο γλωσσόφιλα, παίχτηκαν άλλες δύο στάσεις ιεραποστολικό και doggy όπου ήταν δεκτική σε όλα, χωρις μα και μου πουθενά. Για το τέλος, βαθιά πίπα πάλι και πιάνει το λάδι όπου άρχισε ένα μασάζ στο πέος με ωράια τεχνική, με καβαλάει ανάποδα και συνεχίζει να παίζει ενώ εγώ είχα βάλει το ένα χέρι απο μπροστά και έπαιζα με το μουνάκι της. Κάποια στιγμή έβγαλα το χέρι μου και μου το παίρνει και το ξαναβάζει στο μουνί της. Το τέλος ήρθε έτσι με μία μεγάλη ποσότητα που σχολίασε κιόλας.

Ντουζάκι μαζί , social στο ενδιάμεσο και αποχώρηση με ένα "kalo vrady" από εκείνη. Μισή ώρα, αν όχι παραπάνω, γεμάτη στο δωμάτιο χωρίς να ενοχλήσει η τσα2.
Τα χρήματα μπορεί να είναι πολλά γιατί με τα ίδια βρίσκεις μοντελοειδής μουνάρες σε άλλα στούντιο, αλλά σίγουρα είναι το κάτι διαφορετικό
το οποίο μπορεί να απευθύνεται σε περιορισμένο κοινό ή για κάποιους που θέλουνε να δοκιμάσουνε μια φόρα για την εμπειρία.
Εγώ θα ξαναδιακτινιστώ πάντως στον Κ4 όροφο για να δω και τις υπόλοιπες μετά από ένα πλουσιοπάροχο ασιατικό δείπνο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 08, 2022
Όνομα κοπέλας
Εύα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Helluvatime
Ανώτατος
Εγγραφή:
27 Δεκ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
95
Likes:
18.312
Πόντοι:
13.626
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 CaptainK, kablomenos90, Constantinos27 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού