Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Καιρό ειχα να παω σε στουντιο, ολο κατι μιλφ τυπου Βικυς, Ζανας, Αγαπης…βαρεθηκα και ειπα να δω τι λεει η Νικη που τοσα καλα σχολια ειχα διαβασει.Ειχα ξεχασει πως ειναι η ατμοσφαιρα στα στουντιο και ειλικρινα χαρηκα, η υπηρεσια πολυ καλη μου προσφερε αναψυκτικο καθως μου ελεγε το μενου.Ειδα και το μιλφ και επαθα μιλφοπλακα!Απιθανο μιλφακι!Δινω τα 50 για να τη γνωρισω και παω δωματιο.Μιας και δεν ειχε πολυ κοσμο ηρθε σχετικα γρηγορα το κοριτσι μου φορωντας ενα μαυρο φορεματακι με κατι να ασημιζει στο στηθος!Αρχισε να μου λεει διαφορα αλλα το μονο που ειχα στο μυαλο μου ηταν να την βαλω κατω!Αρχισε με χαλαρωτικο και αισθησιακο μασαζ το οποιο με καβλωσε πολυ οταν αρχισε να τριβει και τις βυζαρες της πανω μου και ενιωθα τις ρωγες της!Μετα γυρισα και μου φορεσε σκουφακι.Η πιπα της παρα πολυ καλη (όχι σαν της Ζανας ή της Βικυς βέβαια) αλλά ήταν πολυ καλη, χωρίς χέρια και τον εβαζε ολο μεσα στο στομα της.Αυτο κρατησε μερικα λεπτα.Μετα ηρθε απο πανω και επαιζα με τα βυζια της.Μετα μου στηθηκε στα τεσσερα και εκει ηταν το θεαμα καταπληκτικο. Μια ωραια κωλαρα στημενη,οι βυζαρες τελειες και οι ρωγες μονιμως καβλωμενες! Αχρισα το εργο και αυτή αρχισε να βογγαει. Το σκηνικο κρατησε αρκετα μεχρι που τελειωσα σε ένα κλιμα ευχαριστησης. Μετα ειπαμε δυο λογια και εφυγε. Ηταν ευχαριστη αλλαγη από τα μπουρδελα, ειχα ανεση χρονου και η περιποιηση πολύ πολύ καλη! Σιγουρα θα ξαναπαω αν φερνει τετοια!
Η επισκεψη εγινε χθες κατα τη 1:00.
Η επισκεψη εγινε χθες κατα τη 1:00.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 28, 2009
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού