Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 49 10
Sex Studio 113774
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Την κοπελα την ειχα ξαναπετυχει στο Κ3 οροφο, οπου υστερα απο ερωτηση μου στην τσα2 τοτε ειχα λαβει απαντηση οτι δεν κανει αυταρχικο οποτε δεν ειχα περασει. Εδω η τσα2 αν και δεν ανεφερε το προγραμμα σε ερωτηση μου ειπε οτι η κοπελα θα το κανει, οποτε περασα.
Ηρθε μεσα σχετικα γρηγορα, μολις ειχα τελειωσει το μπανιο μου. Ειναι μια ψηλη ομορφη γυναικα, πιο μεγαλη απο τις φωτογραφιες της χωρις να χανει ομως. Εχει λιγο κοιλιτσα απ'οτι καταλαβα και πρεπει να εχει ξενερωσει γιατι φοραγε το φορεμα κατεβασμενο στη μεση σαν να θελει να την καλυψει. Ποδαρες, προσωπαρα, βυζαρες, ολα πολυ καλα!
Μου ηρθε με τις παντοφλες και την εστειλα να βαλει καταλληλο πατουμενο, δεν γινεται να μας καυλωνετε με τα τακουνακια σας και μετα που θελουμε να φαμε να μας τα αφαιρειτε απο το μενου! Επεστρεψε ορεξατη και ρωταγε για το προγραμμα. Της ειπε να μην αγχωνεται κι επεσα να γλυψω ποδια... ποδαρες βασικα! 39 νουμερο αν θυμαμαι καλα το ποδι, καλοσχηματισμενες γαμπες, πολυ ωραιο στησιμο. Χωρις να της πω κατι μπηκε στο ρολο, εσκυψε κι αρχισε να ψαχνει την τρυπα μου. Με χαιδεψε με το δαχτυλο της, οποτε υστερα απο λιγο ανεβηκα στο κρεβατι ανασκελα και της ειπα να συνεχισει. Επισης της ζητησα να μου γλυψει τα αρχιδια. Αυτη αρχισε να μου καρφωνει ακαποτα το δαχτυλο της και οσο εγω τον επαιζα εγλυφε τα αρχιδια και σιγα σιγα κατεβαινε προς τον κωλο. Και μονο που σκεφτηκα οτι θα μου γλυψει τον κωλο η μουναρα εχυσα μεγαλοπρεπως χωρις να κανουμε κατι παραπανω... Χαμογελασε και μου ειπε να ξαναπερασω Πλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελοΠλατύ χαμόγελο λογικο ακουγεται! Και εγω θελω να ξαναπερασω ειναι η αληθεια, η κοπελα μου εβγαλε μεγαλη καυλα αν και υπερμουνο.
Καλες Τσαρκες, ελπιζω να επιστρεψω με επαναληπτικη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pegging Slave, Marcus77, ftshslv και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Φεβρουαρίου, 2022
Ωραιος!!!!! Η Αλινα τωρα πλεον γαμιεται σε αλλο ομιλο (Κ5, Β60, Κασανδρας γενικως, κλπ). Θα παω σημερα να τη δω. Στις φωτο τα σπαει, αλλα απο τα γραφομενα καταλαβαινω τι θα δω live.
review reaction 1 pervsexmate
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1