Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 53 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η συνάντηση με την Ειρήνη πραγματοποιήθηκε λίγες μέρες πριν και ήταν η πρώτη μου φορά που επισκεπτόμουν αυτόν τον οίκο. Μετά από τη κλασσική μπουρδελότσαρκα, κατέληξα στην εν λόγω κυρία αφού είχαμε μία σύντομη συζήτηση στο σαλόνι, βγαίνοντας μόνη της, αφού τσάτσος/α δεν υπήρξε. Έκανε "σόλο καριέρα"! Πληρώνω το πορνοπαράβολο των 40 Ευρώ, πετσετούλα και...βουρ μέσα στο δωμάτιο.
Το δωμάτιο ήταν τεράστιο (αν μπορούσα να το συγκρίνω με τα παλιά του Βαρδαρίου σε χωρητικότητα, ήταν ίσαμε 3 δωμάτια εκείνου), πολύ καθαρό, ντουζιέρα που μπορούσες να παίξεις και μπάλα εκεί με΄σα, air condition που δε φαινόταν να δουλεύει (ήταν ανοικτό στους 28ο C) και ένα νερό που είχα στη μέση το λεβιέ της βρύσης και στη κυριολεξία, καιγόμουν από το καυτό του πράγματος. Βέβαια, λίγο δεξιότερα να έκανες το λεβιέ, έτρωγες τη "ψυχρολουσία", γιατί εκεί γινόταν κρύο το νερό. Εμ πάσει περιπτώσει, μετά απ' αυτή τη μικρή δοκιμασία, αφού φρεσκαρίστηκα, άραξα, περιμένοντας την Ειρήνη.
Η Ειρήνη είναι ένα milf εκ Ρωσίας, όπως μου δήλωσε, ηλικία νομίζω 45+, ωραίο σώμα, γυμνασμένο σχετικά, καμπυλάτη, ξανθό μαλλί αγορέ, φορούσε ε΄να άσπρο σουτιε΄ν και ένα εξίσου άσπρο "κορδόνι". Ένα σοβαρό φάουλ που έκανε, ήταν ότι, ενώ έξω στο σαλόνι με υποδέχτηκε με ψηλοτάκουνες γόβες, στο δωμάτιο μου έβαλε...κάτι ροζ παντόφλες-σοσόνια! Ξενέρωσα λίγο με τη φάση, όταν της το είπα, μου απάντησε (ή μου δικαιολογήθηκε) ότι μία μέρα είχε πέσει λόγω γλίστρας και είχε χτυπήσει το γοφό της και τη μέση της και από τότε, επιλέγει αυτή τη λύση. Ξάπλωσα στο κρεββάτι και από τη πρώτη στιγμή φάνηκε ότι ήθελε να με ευχαριστήσει! Καλό αυτό...
Για αρχή, ένα γλυκό φιλί κατεβαίνοντας στις ρώγες μου όπου τις πιπίλισε αρκετά και ήδη άρχισε να με "ανάβει". Συνεχίζοντας πιο κάτω, ασχολήθηκε ιδιαίτερα με τις μπάλες μου, γλείφοντας και πιπιλίζοντας τα αρχίδια! Ο πούτσος μου είχε ανορθωθεί και αμέσως τον άρπαξε η ρουφιάνα, φροντίζοντα΄ς τον κατάλληλα. Ωραία πίπα, με καλό ρυθμό και λίγο χέρι, χωρίς σκουφί για κανα πεντάλεπτο, με πίπωνε...Μετά, την ξάπλωσα και αφού ασχολήθηκα και εγώ με τις θηλές της, φιλώντας τες, κατέβηκα χαμηλά για γλειφομούνι! Την έγλειψα και σε κάποια στιγμή με σταμάτησε και μου λέει: "Έλα από πάνω μου, να με γαμήσεις"! Πρώτη στάση, το ιεραποστολικό. Γαμήσι σε γρήγορο ρυθμό, το απολάμβανε και το ευχαριστιότανε, όπως και εγώ. Δεύτερη στάση στα τέσσερα όπου μετά από κάποια στιγμή και με έντονο σφυροκόπημα που άντεχε άνετα η Ειρήνη, κουράστηκα και την είπα να βγάλω το σκουφί και να μου πάρεις πίπα για να στα δώσω στο στόμα (αυτό που ήθελε να μου κάνει απ' την αρχή όταν μου έλεγε τα προγράμματα που κάνει). Τον παίρνει στο στόμα, λοιπόν, όπου σε συνδυασμό με ρούφηγμα και παίξιμο δυνατό με χέρι, ήρθε το τέλος με πολύ έντονο χύσι από μέρους μου στο στόμα της και μετά, σηκώθηκε, πήγε στο νιπτήρα και τα έφτυσε! Της λέω: "Όλα καλά;"...Και μου απαντάει, δείχνοντας τον αντίχειρά της, δηλαδή ΟΚ.
Συμπερασματικά, η Ειρήνη είναι μία τίμια επιλογή που δε θα "κλάψει" κάποιος τα λεφτά του. Δεν τη συστήνω σε πιπινολάτρες, ούτε και σε μοντελοπνίχτες. Είναι όμως μία γυναίκα που θα ασχοληθεί μαζί σου, θα περάσεις καλά και σε καμία περίπτωση, δεν είναι ξεπέτα.
Υ.Γ. Αξίζει να σημειώσω ότι στη μπουρδελότσαρκα που έκανα, μπήκα και σε κάποια "σπίτια" που δεν υπήρχε τσατσά. Πολύ θετικό αυτό, καθώς είναι "σπάσιμο αρχιδιών" από κάποιες μαλακισμένες και τελειωμένες τσατσόγριες όταν δεν επιλέγεις να περάσεις για προσωπικούς σου λόγους, να "μουρμουράει" πίσω από τη πλάτη σου! Αι σιχτίρ, κυρά μου!



Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 27, 2022
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
40€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ανώτερος
Εγγραφή:
25 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
35
Likes:
5.059
Πόντοι:
5.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 Elganador, Διαγραμμένο μέλος 201295, al pacino και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού