Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Την Παρασκευή είπα να γαμήσω καμία.Επειδή τα τρένα το έχουν παρακάνει με τις καθυστερήσεις αποφάσισα να πάρω το λεωφορείο , γι’ αυτό τα στούντια της Κυψέλης ήταν πάλι μονόδρομος.Αυτή τη φορά ήθελα κάποια ώριμη γυναίκα , έτσι πήγα στην Αγ.Μελετίου για να δοκιμάσω την Κατερίνα.Είναι ξανθιά milf μετρίου αναστήματος.Βασικά στην μέση-κώλο φαίνεται η ηλικία , αλλά αυτό δε με πειράζει στις ώριμες και δεν περιμένω να μοιάζουν με 20χρονες.Όμως έχει ωραίο δέρμα , πρέπει να κάνει και γυμναστική και χάρηκα πολύ το βυζί που μάλλον είναι φυσικό.Γενικά παίζει στην υψηλή κατηγορία τιμών αλλά εγώ είπα να δοκιμάσω το απλό πρόγραμμα.Με περιποιήθηκε πολύ καλά παραταύτα.Μπήκε μέσα , χαϊδευτήκαμε λίγο και ενώ με χούφτωνε στα χαμηλά , με έγλειφε πολύ ωραία στο στήθος.Ήταν όλη την ώρα δεκτική στα χουφτώματα μου.Πολύ στενές επαφές , πέφτει πάνω σου , γλύφει..Μετά μου πήρε ένα ωραίο πουτανίστικο deep throat τσιμπούκι , σε δύο δόσεις , χωρίς βιασύνες και περάσαμε στο γαμήσι.Συμμετέχει , και μάλιστα χωρίς ψεύτικες υπερβολές.Ούτε είπε στο ένα λεπτό να αλλάξουμε στάση όπως κάνουν πολλές.Ο χώρος είναι προσεγμένος και η τσατσά σε ξεπροβοδίζει ευγενικά.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 24, 2009
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
Μέλος
7
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού