Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 163 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πέρασα με Αλιόνα απο Ουκρανία για πρώτη φορά , πρόγραμμα απλό με γλύφομούνι , η υπηρεσία μου είπε οτι η πίπα θα είναι με προφυλακτικό στο 50ρικο αλλά δεν θυμάμαι αν στα πιό ακριβά προγράμματα κάνει και γυμνό. Η κοπέλα όμορφη και με ωραίο σώμα απλά το στήθος της είναι μικρό μάλλον άσσος.

Ξεκίνησε με λίγα προκαταρκτικά με πεταχτό φιλάκι , δεν δοκίμασα για περισσότερα. Μετά πίπα με προφυλακτικό όπως είχε πεί η τσατσά , κατα την διάρκεια της πίπας γύρισε σε στάση 69 παρόλο που δεν είχα πληρώσει για κάτι τέτοιο αλλά έτσι και αλλιώς αυτή η στάση δεν με βολεύει και ιδιάιτερα όποτε μετά απο λίγο της ζήτησα να την γλύψω κανονικά όπως με βολεύει. Πρέπει να την έγλυφα κανένα πεντάλεπτο περίπου και έδειχνε να το απολαμβάνει , έβγαλε και λίγα υγρά.

Μετά στο σέξ κάναμε 3 στάσεις πισωκολλητό στην αρχή , ιεραποστολικό , και στο τέλος ανέβηκε αυτή απο πάνω , αλλά επειδή είδα οτι δεν τελείωνα την είπα οτι θα τελειώσω με το χέρι όπως και έγινε , βοήθησε και εκείνη λίγο με την γλώσσα στο τελείωμα.

Συνολικά μπορώ να πω πως είχε καλή συμμετοχή και διάθεση η κοπέλα.

Η κοπέλα είχε έρθει και άλλες φορές παλιότερα αλλά συνήθως καθόταν λίγο και έφευγε , τώρα απο οτι κατάλαβα είπε πως θα κάτσει για καιρό. Εγώ καλού κακού με το που είδα οτι επέστρεψε (εξ'ου και ο τίτλος) πήγα σχεδόν αμέσως γιατί φοβήθηκα πως θα ξαναφύγει γρήγορα πάλι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 19, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αλιόνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
3.428
Πόντοι:
736
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnny Red2, fun_tou_bou, Διαγραμμένο μέλος 201295 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού