Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Σήμερα μετά απο πολύ καιρο αποφάσισα να πάω σε στουντιο.Πηρα το προγραμμα των 50 ευρω.Ομολογώ οτι είχα λιγο τρακ,παντως η Νίκη έκανε ό,τι έπρεπε για να μου το βγαλεi:με πηγε στο δωματιο της και αρχισε να με αγγιζει σιγα σιγα και απαλα παντου,κυριως στην επιμαχη περιοχη!Αρχικα μου εκανε ενα πολυ χαλαρωτικό και ταυτόχρονα αισθησιακο μασάζ σε όλο μου το σωμα,τόσο καλό που άναψα αμέσως.Ακολούθησαν και κάποιες άλλες απλές στάσεις..και μετα με ρωτησε αν θελει να κανουμε πισωκολλητο..δεν το χα κανει ποτε μου και την ρωτησα τι ειναι.. μου εδειξε και αυτο ηταν..μες στο τεταρτο ειχα τελειωσει..μετα συζητησαμε για αλλο ενα δεκαλεπτο περιπου σχετικα με διαφορα θεματα και για το σεξ φυσικα.μου ειπε με τροπο να μην τελειωνω τοσο γρηγορα για να το απολαμβανω ακομα περισσοτερο.Λιγάκι δυσκολο με αυτήν την γυναικα.Ειναι πολυ τρυφερή και αποπνέει θηλυκότητα σε όλο της το σωμα!Έχει ξανθο μαλλακι με κοτσο,πολυ εκφραστικά πρασινωπα ματια,ομορφο προσωπακι και πιασιματα που σε αναβουν.Είναι με μια λεξη πληθωρικη γυναικα.Φυσικά δεν μετραει τουλαχιστον για μένα μονο η εξωτερικη εμφανιση αλλα και ο τρόπος που μιλαει και φερεται μια γυναικα κατα τη διαρκεια του σεξ.Και σε αυτό το κομμάτι πηρε άριστα.Θα έβαζα σαφως μεγαλύτερη βαθμολογια αλλά ως νέο μέλος δεν επιτρέπεται.Γενικότερα πέρασα υπέροχα και στο τέλος μαλιστα τσουγκρισαμε και σαμπανια με δικη της πρωτοβουλια παρόλο που δεν προβλέπεται στο απλο προγραμμα.Συστήνεται ανεπιφύλακτα για εμπειρους και μη..Να σαι καλα Νίκη!Μου εφτιαξες την διαθεση!Μπραβο Νικη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 23, 2009
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού