Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 9 10
Γενική βαθμολογία
 
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Εκκινηση και τελικα ληξη τσαρκας στο Κασσανδρας 3 πανω.
Η Λανα ειναι μοντελε μιλφ/προμιλφ, μαλλον ειναι μιλφ αλλα κρατιεται τοσο καλα που ειναι λιγο απροσδιοριστη η ηλικια της...
Η κοπελα εχει τρομερο δερμα, λειο και σφιχτο στο προσωπο αλλα και στο σωμα. Δεν εχει σημαδια πανω της, ειναι μοντελε το σωμα, το στηθος 2 γεματο προς 3, σιλικονη, τελειο στην οψη και καλο στην αφη. Ο κωλος δεν ειναι πεταχτος αλλα ειναι καλοσχηματισμενος και σφιχτος, κοιλια γραμμωμενη φλατ, ΠΟΔΑΡΕΣ γραμμωμενες, αυτες ειδα στο σαλονι και μπηκα καρφωτος, προσωπο ειδα μετα απο κοντα, ματαρες μπλε ομορφες, καλα χαρακτηριστικα χωρις να ξεχωριζει απο το υπολοιπο εξαιρετικο συνολο, αλλα υποστηριζει. Γουστα ειναι αυτα, εμενα μου αρεσε.
Πηρα αυταρχικο και μπηκα. Εκανα μπανακι και ηρθε η κοπελα γοργα, συννενοηση με μετρια αγγλικα. Ειναι απο τα χιονια το κορμι οποτε κανει σκι κτλ, εξ'ου και οι ποδαρες... ειπα να μην καρφωθω αμεσως και αρχισα να παιζω με το στηθος, ωραιο αλλα δεν αντεξα και επεσα στα ποδια. Γραμμωση, σφιχτα, φλεβες, οτι πρεπει να τα χαιδευεις, να τα φιλας, να τα γλυφεις... αυτη εν τω μεταξυ υποστηριζε ωραια, μου τα εφερνε εκει που ηθελα, πατησε το ενα στην ακρη του κρεβατιου, μετα γαμησα γαμπες και εβαλα τη μουρη μου μεσα στον κωλο της, μοσχομυριζε.
Εκατσα στην ακρη του κρεβατιου και της ειπα να γλυψει αρχιδια, ξεκινησε δειλα. Μετα πιο παθιασμενα, προς τα κατω δεν κατεβηκε αλλα το γυρισε σε ωραιο δαχτυλο. Ανεβηκαμε κρεβατι και συνεχισε μανιασμενο γλυψιμο αρχιδιων ενω το δαχτυλο εμπαινε ακαποτα σε διαφορες παραλλαγες και που και που επεφτε και κανενα φιλι. Της ειπα να τριψει τη ρογαρα της στον κωλο μου και το εκανε πολυ καλα!
Της ζητησα να βαλει το στραπ. Εκανε σωστες κινησεις με ζωνη, δονητη, καποτα και συντομα ημουν στα 4. Εκει λιγο ζοριστηκαμε ισως επειδη ειναι ψηλη οποτε ανεβηκα στο κρεβατι και μπηκε στα ισια. Τι θεαμα ηταν αυτο απο πανω μου... εχυσα γρηγορα κι αυτη τα επιανε και τα απλωνε ενω μου μαλαζε τα αρχιδια μην μεινει τιποτα μεσα.
Τα ειπαμε λιγο κι εφυγε ενω χαζευα το κορμι. Λογικα θα κατσει μεχρι τις Γιορτες, ελπιζω να την ξαναδω, συγκριτικα με κοπελες γραφειων ανετα στεκει σε ενα απο τα καλα σαν εμφανιση αλλα και υπηρεσιες!
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 08, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Lana
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 kablomenos90, perseas

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
09 Δεκεμβρίου, 2021
σε λαθος οροφο τους στελνεις χαχαχαχα
G
geroksouras
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1