Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Σαν λάτρης των μιλφ (αν και πρώτη μου κριτική), ειπα να επισκεφτω την Νικη που δεν ειχα γνωρισει ακομα. Στο στουντιο η υπηρεσια πολυ ευγενικη, μου εδειξε την κοπελα και μου ειπε τα προγραμματα. Πηρα των 50 για να την γνωρισω. Το δωματιο πολυ περιποιημενο και καθαρο. Η Νικη ειναι μιλφ, περιποιημενο, ξανθο, με απιστευτες βυζαρε και απιστευτα θηλυκο σωμα! Η πιπα της σκετο ποιημα, βαθια και απολαστικη, ενω εκανε και deep throat! Στο σεξ αψογη η συμπεριφορά της! Στο ιεραποστολικο ακουμπουσα τις βυζαρες της με τις απιστευτες ρογες της ενω εβγαζε κραυγες! Στο πλαγιαστο ειχα προσβαση στους αεροσακους τους οποιους δεν αφησα ουτε στιγμη ενω εστηνε την κωλαρα της αψογα! Η τελικη καταθεση μας βρηκε εκεινη στα 4 και εμενα να σφυροκοπω αδιακοπως! Φοβερη αντοχη και καλή συμμετοχη.
Μετα το τελος με ξαπλωσε και με περιποιηθηκε με μασαζ, το οποιο κατεχει πολυ καλα, αλλα οπως μου ειπε εχει ασχοληθει μαζι του στο παρελθον!
Αν εξαιρεσουμε το δυσκολο παρκαρισμα το στουντιο σκιζει, αν κρινω απο την Νικη! Σιγουρα την συστηνω στους μιλφολατρεις και σιγουρα θα ξαναπαω καποια στιγμη!
Μετα το τελος με ξαπλωσε και με περιποιηθηκε με μασαζ, το οποιο κατεχει πολυ καλα, αλλα οπως μου ειπε εχει ασχοληθει μαζι του στο παρελθον!
Αν εξαιρεσουμε το δυσκολο παρκαρισμα το στουντιο σκιζει, αν κρινω απο την Νικη! Σιγουρα την συστηνω στους μιλφολατρεις και σιγουρα θα ξαναπαω καποια στιγμη!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 22, 2009
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού