Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824467
Γενική βαθμολογία
 
9.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Επίσκεψη Τρίτη 23:05 με την έναρξη της βάρδιας της εν λογω κορασίδος... Μου είχε μείνει η τσαχπινιά της και γιαυτό την ονόμασα και Καβλούντια. ΑΥτή επιμένει να με διορθώνει "Κλαούντια με λένε" λέει συνέχεια και δεν θέλω να την διορθώνω.

Αν την πρώτη δορά έμεινα εντυποσιασμένος από την Κλαούντια όχι μόνο από εμφάνιση (σχετικό πάντα είναι) αλλά και από περιποίηση (Σπέσιαλ) τούτη τη φορά έχασα πραγματικά το φώς μου. Τέτοι σφυροκόπημα ρε παίδες δεν έχει ξαναγίνει στον αιώνα και όταν σταματούσα εγώ άρχιζε αυτή.. Στο τοπ τα χαστούκια που αρχίσαμε να ανταλλάσουμε στα κωλομέρια μας ο ένας με τον άλλο (φυσικά τα δικά μου δεν ήταν και ιδιαίτερα δυνατά μην το ξεφτιλίσουμε) Το σίγουρο είναι όμως ενα...ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΟΑΩ ΣΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ. Τουλάχιστον όσο στην πιάτσα κυκλοφορεί η Κλαούντια. Μετά μάλιστα από την κατάθεση μου έκανε και μασάζ μέχρι που χτύπησε το κουδούνι και εμφανίστηκε νέος πελάτης και τότε με δική μου παρότρυνση (μαλακία μου) την είπα να σηκωθεί να φύγουμε.

ένα Μείον ότι η τσατσά με χρέωσε 40€ αντί για 30 την προηγούμενη φορά και όταν της το είπα μου είπε καλά δώσε 30.. Φυσικά έδωσα τα 40 γιατί η Κλαούντια τα αξίζει μέχρις το τελευταίο λεπτό.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 21, 2009
Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
Μέλος
Εγγραφή:
25 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
66
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού