Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 97 10
ΠροβεβλημένηHot
Sex Studio 281046
Γενική βαθμολογία
 
5.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Η επίσκεψη έγινε 28/10 την τρίτη βάρδια. Η κοπέλα ήταν η Τζέννυ. Πολλή όμορφη, ξανθιά, λευκή, λεπτή με τα βυζιά να δείχνουν κορυφή. Ωραίο πρόσωπο. Κανονική μπάρμπι. Ηταν και χαμογελαστή, αλλά λίγο κρύο το χαμόγελό της. Εδωσα 80 ευρώ για ελεύθερο στοματικό.

Με το που μπήκε μέσα έβγαλε τα ρούχα της και της ζήτησα να έρθει κοντά για να την γλείψω. Στην αρχή μου είπε απαλά και μετά από λίγο απομακρύνθηκε από το στόμα μου. 1ο φάουλ. Απαλά πήγα πάντως. Κανένα φιλί στο σώμα μου. Μου τον πιάνει λίγο και τον βλέπει πεσμένο τον μικρό μήτσο, μου λέει: "Είσαι αγχωμένος; Γιατί 15 λεπτά είναι ο χρόνος σου!" (2ο φάουλ)Αυτό γιατί μου το είπε; Για να με ξεαγχώσει; Αν και δεν ήμουν αγχωμένος, απλώς θέλει χρόνο να πάρει η μηχανή μπροστά. Της λέω έδωσα 80 ευρώ όμως. Μου απαντά ότι δεν συμφέρει πολύ το πρόγραμμα αυτό, το ελεύθερο στοματικό. Δεν πλήρωσες για παραπάνω χρόνο. Βέβαια, δεν συμφέρει 30 ευρώ ξηλώθηκα παραπάνω και μόνο στοματικό δεν μου έκανε. Μου είπε κιόλας δεν είναι σηκωμένη, δεν μπορώ να στην σηκώσω έτσι! 3ο φάουλ Δεν παίζουμε μπάσκετ για να αποβάλλεσαι στα 5. Κανονικά έπρεπε να την διώξω, αλλά ήμουν πολύ καυλωμένος και εκείνη πολλή όμορφη, οπότε την έπαιξα, μου χάιδευε τα αρχίδια και έχυσα στα βυζιά της. Μετά ήθελε να το σώσει και μου έκανε λίγο μασάζ. Το δέχθηκα, καθώς το είχα ήδη αποφασίσει ότι θα της κάνω αρνητική κριτική.

Με τίποτα δεν την ξανασυναντώ.

Αυτά από εμένα και ελπίζω να βοήθησα και να γλιτώσω άλλους ομότεχνους/συνάδελφους! χαχα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 28, 2021
Όνομα κοπέλας
Τζένυ
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Poetjokey
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Ιουλ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
40
Likes:
874
Πόντοι:
990
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Johnstef, anestis_38, baroc και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Νοεμβρίου, 2021
Φιλε πρεπει να πηγα την ιδια η την επομενη μερα,επρεπε να ειχα προλαβει να διαβασω την κριτικη σου.Εμενα μου ελεγε οτι γαργαλιεται οταν την ακουμπουσα και μου επεβαλε σχεδον τι σταση θα κανουμε,ευτυχως εγω εχασα ενα πενηνταρικο μονο.
04 Νοεμβρίου, 2021
Φιλε πρεπει να πηγα την ιδια η την επομενη μερα,δυστυχως δεν προλαβα να διαβασω την κριτικη σου πριν παω.Εμενα μπου ελεγε οτι γαργαλιεται οποτε την ακουμπουσα και σχεδον μου επεβαλε ποια σταση θα κανουμε,τουλαχιστον εγω εχασα ενα πενηνταρικο μονο.
review reaction 1 Poetjokey
04 Νοεμβρίου, 2021
Σίγουρα είναι και τα χρήματα που κλαις, αλλά είναι και όλο που έχεις χτίσει μέσα σου πως θα περάσεις καλά, βλέποντας το πόσο όμορφη είναι και μετά βλέπεις όλη αυτή την ντεκαυλέ συμπεριφορά. Είναι σίγουρα Μπάρμπι, αλλά δεν αρκεί αυτό για τέτοιου είδους "καριέρα".
19 Δεκεμβρίου, 2021
Μαύρο στις καριολες.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4