Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 64 10
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
2.0
Έχω ξαναγράψει για τη συγκεκριμένα κορασίδα...

Επίσκεψη εκ νέου, μιας και στα υπόλοιπα studio ξεραΐλα... Πέρασμα με πρόγραμμα CIM στα 40. Μπαίνει μέσα και αρχίζει χωρίς πολλά πολλά να τον εξαφανίζει. Πίπα αρκετά καλή, αυτή τη φορά όμως χωρίς τα περαιτέρω γλειψιματάκια όπως συνηθίζει.
Περνάει το σκούφο, της κάνω υποδείξεις να έρθει από πάνω... μπα δεν.... είπα μη χαλαστούμε ακολούθησα τις οδηγίες της για ιεραποστολικό. Όπως φορτώνω νιώθω το χερι της να φεύγει στο μ@νι της, είπα οκ... το παίζει να φτιάξει ατμόσφαιρα... το παίρνει πάλι πίσω και μετά από 10" αρχίζει να φωνάζει κάτι για το προφυλακτικό. Σταματάω κοιτάζω, είχε ανέβει μέχρι τον π@κεφαλο (δεν είχε βγει απλά τραβήχτηκε προς τα πάνω)... τι να έγινε άραγε εκεί με το χεράκι... Χμμμ;Χμμμ;
Οκ λέω no problem κάτσε να το τραβήξουμε πάλι πίσω .... "oh, no no" δε γίνετε λέει αυτό, σε σπαστά αγγλικά (μιας και δε τα μιλάει ).... ωραία λέω πάλι στα εγγλέζικα, πάνε φέρε άλλο..... πάλι nono finish..... (είχε δεν είχε κανα 10λεπτο που ήμασταν στο δωμάτιο).... Κεφάλι σε τοίχο! Κεφάλι σε τοίχο! δε γμιεται ας τον πάρει στο στόμα να τελειώνει... ούτε αυτό δέχτηκε, no λέει και μου δείχνει να τελειώσω με παίξιμο πάνω στα βυζιά της. Κόκκινη κάρτα!

υ.γ.: η γκόμενα είναι κυκλοθυμική, πάει με τις μέρες της. στις προηγούμενες επισκέψεις άψογη, στη συγκεκριμένη άλλος άνθρωπος!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 16, 2021
Όνομα κοπέλας
Εμμανουέλα
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
ST@Lone
Μέγας
Εγγραφή:
8 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
38
Likes:
2.406
Πόντοι:
4.110
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chessmaster, al pacino, Alexandros55 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Οκτωβρίου, 2021
Εγώ στο φόρουμ τα έλεγα ότι δεν κάνει ούτε για 10ευρο ..και πέσανε να με φάνε..Tetsuo ακούς ? Τους καλούς παίκτες δεν θα τους αμφισβητείς...
22 Οκτωβρίου, 2021
Διόρθωση στην παραπάνω κριτική: "Πρόγραμμα CIM στα 50".
22 Οκτωβρίου, 2021
Crucifix απόλυτο δίκιο φίλε, με τέτοιες συμπεριφορές καλύτερα στα σκυλιά το 10άρικο κ το 50άρικο!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3