Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.8 344 10
Αγίου Μελετίου 37
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
263329
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επισκεψη σημερα το πρωι και πετυχα την Νικη. Αφου η ευγενεστατη τσατσα μου ανελυσε το τι προσφερει η κοπελα, μου την παρουσίασε: η Νικη ειναι μια ομορφη γυναικα, με πλουσια προσοντα, βυζια και κωλο και με τον τροπο της σε ελκυει να περασεις στο δωματιο. Ετσι κι εγινε. Περασα στο δωματιο με 50 ευρω και οπως μου ειπε η τσατσα ειχε και μασαζ στα 50.
Οταν ηρθε στο δωματιο αρχισε τα προκαταρκτικα της. Πολυ καλή και φιλικη και δεν εδειχνε να κανει αγγαρεια. Γλυψιμο, φιλακια στο στηθος, ισπανικο με τα πλουσια βυζιά της και πιπα εξαιρετκη! Λογω του οτι δεν θα αντεχα παραπανω, την γυρισα σε πισωκολητο για να χαζευω τις βυζαρες της. Μετα από εντονο σφυροκοπημα τελειωσα ευχαριστημενος. Φυσικα δεν τελειωσε εδω γιατι με περιποιηθηκε με καταπληκτικο μασαζ! Σιγουρα ειναι value for money η Νικη και το πακετο αξιζει. Θα την τιμουσα ευχαριστως και παλι!
Οταν ηρθε στο δωματιο αρχισε τα προκαταρκτικα της. Πολυ καλή και φιλικη και δεν εδειχνε να κανει αγγαρεια. Γλυψιμο, φιλακια στο στηθος, ισπανικο με τα πλουσια βυζιά της και πιπα εξαιρετκη! Λογω του οτι δεν θα αντεχα παραπανω, την γυρισα σε πισωκολητο για να χαζευω τις βυζαρες της. Μετα από εντονο σφυροκοπημα τελειωσα ευχαριστημενος. Φυσικα δεν τελειωσε εδω γιατι με περιποιηθηκε με καταπληκτικο μασαζ! Σιγουρα ειναι value for money η Νικη και το πακετο αξιζει. Θα την τιμουσα ευχαριστως και παλι!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 17, 2009
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού