Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 393 10
Sex Studio 351809
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Το πρόγραμμα του εν λόγω ιδρύματος έλεγε Πάολα. Πήγα και γω με φόρα να δοκιμάσω αυτήν την περιβόητη Πάολα. Αντ'αυτού όμως εμφανίστηκε η Αγάπη. Κοντούλα με καρέ σγουρό μαλι ξανθό. Τσαχπινια και γοητεία. Ο τσἀτσος μου λεει πέρνα και δεν θα χάσεις.Έτσι και έπραξα. Να σημειώσω τα δωμάτια όλα γεμάτα και ένας ακομα συναγωνιστής περίμενε στο σαλόνι και εγώ πλέον 2ος. Μετά από λίγη ώρα και αφού άδειασαν τα δωμάτια ένα ένα περασα και γω οπλισμένος βέβεια με μεγάλη υπομονή λογω του φόρτου. Το δωμάτιο είχε μια ιδέα μπόχας παρά τις προσπάθειες του τσάτσου να την καλύψει με μεγάλη ποσότητα αποσμητικού. Πήρα το πρόγραμμα 69, sex show,και ισπανικό 80€.

Και έρχεται η μεγάλη στιγμή.......Η Αγάπη μάγκες άπαιχτη στο κρεββάτι. Άρχισε να με δαγκώνει παντου και να με φιλάει σε όλο το σώμα εκτοσ βέβεια από τον φιρφιρί συμπεριλαμβανομένου και των @@@διών μου, χωρίς μάλιστα να της πω τπτ. Στη συνέχεια΄μου έφερε το μουνί της στη μούρη και άρχιζε να γαμιέται με τον δονητή της. Της τον αρπάζω και αρχίζω να την γαμάω εγώ και αυτή αρχίζει μια λυσσασμένη πίπα. Τέτοιο ddep throat δεν μου έχει κάνει άλλη μάγκες, με φουλ σάλιωμα και το ανάλογο παιχνίδι με τις μπάλλες με στόμα και με χέρια.

Αφού χαμουρευόμασταν έτσι κανα 5λεπτο ανεβαίνει από πάνω μου και αρχίζει να με γαμάει έχοντας θέα την κωλάρα της. Στη συνέχεια ξάπλωσε πάνω μου με την πλάτη της και όπως γαμιόταν μου έτριβε και τα @@@δια . Μετά από αρκετή ώρα και ενώ έκανα απέλπιδες προσπάθειες να μην εκραγώ σηκώνεται και στήνεται στα 4.Έλα μου λέει. ΣΤην πολυθρόνα της λέω. Και σαν υπάκουο κορίτσι που είναι στήθηκε στα 4 πάνω στην πολυθρόνα. Μετά από σφυροκόπημα αρκετής ώρας έγινε η έκρηξη του Τσερνομπίλ. Από τα καλύτερα κομμάτια και με εκπληκτική συμμετοχή και έτσι μετριάστηκε η απογοήτευσή μου που δεν βρήκα την Πάολα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 16, 2009
Όνομα κοπέλας
Αγάπη
Μέλος
Εγγραφή:
25 Οκτ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
14
Likes:
66
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού