Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 49 10
Sex Studio 113986
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Βρέθηκα στην περιοχή και ειχα ακούσει τόσα για το συγκεκριμένο studio και έτσι αποφάσισα να μπώ μιας και είχα δει θα ήταν και η Αννα που ειχα διαβασει καλά σχόλια από εδω.
Μπήκα πρώτα στο ισόγειο όπου η τσατσα μου λεει εχουμε μια κορασίδα ονοματι darling η κάπως ετσι τεσπα πέρασε απο το σαλόνι αξιολογο με ωραιο κολαράκι αλλα επειδη είχα στο μυαλλο μου μήπως βρω την αννα λέω στην τσατσα θα κανω μια βόλτα και διπλα και βλεπουμε....μονο με το ζορι που δεν με κράτησε αλλα χέλι εγω της ξεφυγα και πήγα στο δίπλα στον οροφο που είναι.
Ανεβαινω και πάνω κάθομαι μου λεει η οικοδέσποινα έχω μια κοπέλα τρομερή-δεν εχει και ποτε καμια ότι εχω μια πατσαβουρα να γαμησετε-και την λένε Αννα.
Ωπα λεω εδώ ειμαστε αυτην εψαχνα και περιμενω να κανει πέρασμα απο σαλόνι για ηταν στο δωματιο ευτυχώς ο συνάδελφος στο δωμάτιο ήταν γρήγορο πιστόλι και μετα απο λίγο βγαίνει η κορασίδα.
Ψιλή μελαχρινή μακρύ μαλλί μεγαλο σιλικονάτο βυζι και αυτά τα πολύ ιδιαιτερα χαρακτηριστικα προσώπου κατι απο αναμιξη ρωσίας με κίνα...πολύ ιδιαιτερη φάτσα που εμενα με τράβηξε σε άλλους μπορει να μην αρέσει.
Καταθέτω 80αρι την κυρά και αναμένω.
Δεν αργησε μετα απο 5 λεπτάκια τσουπ ανοιγει η πορτα και μπαίνει η κινεζορωσιδα έρχεται στο κρεββάτι χασκογελάει απο επικοινωνία μηδέν δεν σκαμπάζει ούτε το hallo και μου σκάει ενα φιλί με γλώσσα βασικά δεν φιλούσε απλά εβγαζε την γλώσσα λίγο άγαρμπα όπως κάναμε στο δημοτικό τεσπα και ξεκινάει μια πίπα την οποία θα την χαρακτηριζα απλά τιμια δεν ηταν αεροπιπα αλλα δεν ήταν και κάτι ιδιαιτερο, πέρασμα προφύλαξης και με καβάλησε απο πάνω όπου μετά από λίγον ήρθε και η εκσπερματωση μεσα στο προφυλακτικό.
Αν όλο αυτό το πακέτο ήταν στα 50 ευρώ θα ήμουν ευχαριστημένος αλλά 80 ευρώ για την πρωσοπική μου γνώμη είναι πολυ τυπική όλη αυτή η διαδικάσια και για το χρόνο που κάθεται η κοπέλα δεν ξέρω αν αξίζει 80 ευρώ για μια τυποποιημένη συνευερεση σε ένα στουντιο,
η επιλογή να δώσεις ενα ακόμα 50αρικο τι 80 τι 120 η 140 δεν λέω οτι 50 ευρώ ειναι λίγα αλλά με αυτο το 50αρικο το παραπάνω θα μπορούσα να ειχα παέι στο ξενοδοχείο με την ανεσή μου να ειχα φάει μια ώρα γεμάτη ποιο ευχαριστα ποιο παιχνιδιάρικα από αυτό που γίνεται στα στουντιο σαλόνι δωμάτιο γεια σας . Εντάξει το ξέρουμε έτσι λειτουργούν τα στουντιο δεν περιμενα τιποτα παραπάνω αλλά θεωρώ με αυτες τις τιμές 80 και 100 ευρώ που ζηταν ειναι υπερβολικες για την υπήρεσια που παρέχουν ενω με 100 ευρώ θα είχες μια βιζιτα για μια ώρα στο χώρο σου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 10, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Άννα
Κόστος
80€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
boeder
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Αυγ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
619
Πόντοι:
310
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Constantinos27, giorgiodelafuentes2, claimain και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Σεπτεμβρίου, 2021
Η ρωσοκινέζα ειναι λιγο γουτσου γουτσου
Η Darly σε βαζει κατω και σε αρμεγει
Οι τιμες δυστυχως στην ωρα εχουν παει σε σημειο εσκορτ σε ολα τα στουντιο
πετσετες εφεραν μεγαλυτερες;
G
geroksouras
11 Σεπτεμβρίου, 2021
Όχι αυτές τις μικρές πετσέτες χεριού έχουν ακόμα
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2