Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 75 10
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Παω χτες βραδυ κατα τις 2.00 βολτα απο Κεφαλληνιας... Μπαινω και βλεπω τη θεα του Ερωτα Χριστινα, ενα πανεμορφο ξανθο μωρο, ψηλο, με στητα(σιλικονατα) βυζια και μια κολαρα καταπληκτικη(με ενα τατουαζ στο πανω δεξια μερος)!

Λεω στην τσατσα θα περασω, μου λεει προγραμματα, επιλεγω να δωσω 50ε το οποιο περιλαμβανει περα απο τις κλασσικες στασεις και ανεβασμα απο πανω καθως και ισπανικο μεαυτα τα υπεροχα βυζια.

Μπαινω δωματιο, γδυνομαι και μετα απο 2-3 λεπτα ερχεται το Χριστινακι!(την πετυχα σε φαση που δεν ειχε αλλο συναγωνιστη μεσα)

Με καλωσοριζει, την χαιρεταω, μου πε οτι με θυμοταν απο την προηγουμενη φορα, και ξαπλωνω.. Αρχιζουμε να τριβομαστε και να την χουφτωνω, μου γινεται πετρα το κονταρι και ξεκιναει την πιπα (σημειωνω οτι την καποτα την περασε με το στομα, χωρις χερια, τα οποια τα χρησιμοποιησε μονο για να την κατεβασει τερμα κατω!).. Με ρουφαει λοιπον και παραλληλα με αφηνει να τη χουφτωνω οπου ηθελα(εκτος απο δακτυλα στο μουνι, που καλα κανει και το αποφευγει στο κατω-κατω) και μετα ερχεται πιο κοντα στον πουτσο και αρχιζει να τριβει τις βυζαρες της πανω του... της ελεγα ποσο πολυ με καυλωνε και εδειχνε να το απολαμβανει. μετα ανεβαινει πανω μου, και με καβαλαει με πολυ καλη συμμετοχη. Για να μη χυσω τη σταματησα και ξεκινησαμε ιεραποστολικο. Την πηδουσα καπου 2 λεπτα, αλλα σταματησα για να γυρισει στα 4 να χυσω εκει. Ετσι κ εγινε, μεσα σε λιγοτερο απο 1 λεπτο απο πολυ γερο σφυροκοπημα χυνω... Ηταν πολυ γαματη αισθηση... Αφου τελειωσα καναμε κουβεντουλα για κανα 2 λεπτα, και αφου χαιρετηθηκαμε (και ανανεωσαμε το ''ραντεβου'' μας για μια επομενη φορα) εφυγε απο το δωματιο...

Πολυ ωραια γκομενα, που εχει πολυ καλη συμμετοχη, χαιρεσαι να την πηδας...

Σιγουρα θα ειμαι τακτικος θαμωνας της..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Χριστίνα
Nick-Thess
Μέλος
Εγγραφή:
27 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
307
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού