Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 188 10
Sex Studio 156541
Γενική βαθμολογία
 
6.4
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Στην Εβελίνα πρέπει να χρωστάω πολλές κριτικές , μάλλον τις περισσότερες απο κάθε άλλη κοπέλα καθώς συνολικά μέσα στα χρόνια μπορεί να έχω πάει και 25-30 φορές. Η τελευταία φορά που ξαναπήγα στην Εβελίνα πρέπει να ηταν πρίν δύο χρόνια , αλλά πάντα έπαιρνα απλό πρόγραμμα + γλυφομούνι , αυτή τη φορά πήγα για τζακούζι με δύο καταθέσεις.

Πρώτη φορά που έπαιρνα τέτοιο πρόγραμμα , δηλαδή και πρώτη φορά τζακούζι και πρώτη φορά με δύο καταθέσεις και μιας και κάποιος απο εδω μέσα με είχε συμβουλεύσει το τζακούζι να το πάρω με αυτήν που ξέρω καλύτερα είπα να ακολουθήσω την συμβουλή του.

Με ρώτησε πότε θέλω να μπούμε στο τζακούζι και πρότεινα να μπούμε στο διάλειμα ανάμεσα στους δύο γύρους , συμφώνησε και εκείνη και ξεκινήσαμε τον πρώτο γύρο με γλυφομούνι , πίπα , ιεραποστολικό και μετά με καβάλησε αλλά πιο πολύ εγω έσμπρωχνα ξαπλωμένος , όπου ήρθε και το πρώτο τελείωμα. Ακολούθησε το τζακούζι όπου έπεσαν και κάποια γλωσσόφιλα , μάλλον βοήθησε και το ότι δεν πήγαινα για πρώτη φορά και το μεγάλο πρόγραμμα , αλλιώς νομίζω οτι τα αποφεύγει. Μετά δεύτερος γύρος που είχαμε ξανα γλυφομούνι αυτή τη φορά μεγαλύτερης διάρκειας και μάλιστα έβγαλε και αρκετά υγρά , και για το τέλος πισωκολλητό όπου αρχικά ηταν πολύ καλά αλλά για κανένα λεπτό γιατί μετά έκανε μπροστά με αποτέλεσμα να κλέψει που λένε και έτσι δεν μπόρεσα να τελειώσω δεύτερη φορά , το κάναμε χειροκίνητα λίγο εκείνη λίγο εγω.

Τώρα αν θα ξαναπάω δεν ξέρω γιατί δεν πηγαίνω και πολύ συχνά γενικά στα σπίτια , οπότε για τις επόμενες φορές μάλλον θα προτιμήσω κάποια άλλη κοπέλα , κατά προτίμηση απο αυτές που δεν έχω δοκιμάσει. Οπότε δεν προβλέπεται να ξαναπάω σύντομα για αυτό έβαλα και το ίσως στην κριτική.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 14, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
120€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
13 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
3.414
Πόντοι:
736
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Johnny Red2, delipas, Constantinos27 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού