Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 1017 10
Sex Studio 824488
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σημερινή επίσκεψη στην Κλαούντια, μια κοπέλα που η Αντζελα επέμενε να επισκευτώ και δεν είχε άδικο. Αρχικα να πώ πέντε πράγματα για την εμφάνιση της κοπέλας. Απο τις φωτογραφίες πίστευα οτι θα ήταν ψηλή με στύλ μοντέλου. Τελικά είναι μικροκαμωμένη, κάτι που δεν με χαλάει καθόλου γιατι μου θυμίζει τα τσαχπίνικα καυλάκια που κυκλοφορούν στην παραλιακή. Αδυνατούλα με ωραία πόδια, τατουαζάκια, ωραίο βυζάκι (όχι μικρό αλλα ούτε και μεγάλο) και προσωπάκι περισσότερο εκφυλο παρά γλυκο, αν και χαμογελούσε συνέχεια. Το πατούσι της ήταν υπέροχο με καλοφτιαγμένα δαχτυλάκια!!

Απο συμπεριφορά και συμμετοχή, μπορώ να πώ οτι ήταν μια ευχαριστη έκπληξη. Διάλεξα ώς συνήθως το ποδοαυταρχικό πρόγραμμα, και παρόλο που δεν πίστευα οτι θα το καταφέρει (καθότι ήταν πολύ χαμογελαστή και ναζιάρα) τα πήγε περίφημα. Μπορεί να μήν έχει το καυλο-υπεροπτικό στύλ της Νάνσυς (όταν κάνει την αφέντρα, γιατι διαφορετικά είναι πολύ γλυκεία κοπέλα) ή την αγριάδα της Ευας, κατάφερε να μου δώσει να καταλάυβω καθότι θυμίζει με πιπινάκι που βγάζει το άχτι της απο ανώτερη θεση. Επίσης ξέρει να λειτουργεί πολύ καλά τα πόδια της. Μοναδική μαλακία ήταν οτι δεν με πάτησε αλλα φταίω εγώ ο μαλάκας που πάνω στην καυλα της στιγμής δεν το ζήτησα.

Ακολούθησε πίπα, όπου εκεί νομίζω οτι χρειάζεται λίγη βελτίωση (αν και ομολογώ οτι δεν είμαι ο υπερφάν της πίπας) και ακολουθήσε σεξάκι σε ιεραποστολική σταση όπου και κατέθεσα. Να σημειώσω οτι σε όλη την διάρκεια του προγράμματος ή συμμετοχή της ήταν πολύ καλή, με τσιμπηματάκια, χαδάκια, χαστουκάκια και άλλα ωραία, δεν δυσανασχετούσε ποτέ ενώ με κοίταζε με ένα πονηρό-έκφυλο βλέμμα. Τέλος ψιλομετάνιωσα που δεν την πήρα και σε πισοκολλητό αφού δεν έδειξε να βιάζεται καθόλου (βέβαια δεν είχε κανένα άλλο πελάτη). Φυσικα το δωματιο ήταν πολύ καθαρό και η υπηρεσία ευγενικότατη.

Εν κατακλείδι πρόκειται για μια πάρα πολύ καλή πρόταση (υποθέτω οτι στο απλό πρόγραμμα θα είναι εξίσου καλή) και σίγουρα θα την ξανατιμήσω!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Κλαούντια
Τιμημένος
Εγγραφή:
22 Ιαν 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
141
Likes:
47
Πόντοι:
4.215
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού