Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 202 10
Sex Studio 300598
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μόνος στην Αθήνα τον Αύγουστο, είπα να συνεχίσω την πορνοκαριέρα μου την οποία ξεκίνησα πρόσφατα... Πάλι, μετά από έρευνα, γιατί επιζητώ πολύ την επικοινωνία με οποιοδήποτε κορίτσι συνευρίσκομαι - δεν αντέχω καθόλου το "γαμήστε, σκουπίστε, τελιώσατε" - κατέληξα στην Ηρώ.

Πολύ όμορφη κοπέλα. Ωραίο σώμα, ωραίο χαμογελαστό πρόσωπο. Είπα στην ευγενική υπηρεσία πως θέλω φουλ πρόγραμμα και με έβαλε σ' ένα τεράστιο δωμάτιο, όμορφα διακοσμημένο, με τζακούζι και σφραγισμένη πετσέτα και παντόφλες. Ένιωσα πως είμαι σε οίκο σαν αυτόν του Baelish του Game of Thrones!

Ήρθε μετά από λίγο και η Ηρώ, μ' εκείνο το όμορφο χαμόγελο της και ένιωσα από την αρχή άνετα μαζί της. Πεντακάθαρη, όμορφη, ωραίο στήθος, ωραίο κώλο και περιποιημένα άκρα. Χαδάκια, φιλιά πεταχτά, (δεν δοκίμασα με γλώσσα), ωραίο στοματικό (άνευ), ωραία στησίματα. GFE κατάσταση με δόσεις PSE. Ό,τι ακριβώς ήθελα.

Ενώ ήταν μια πολύ ευχάριστη εμπειρία, δεν το μετάνοιωσα, η Ηρώ θεωρώ πως το αξίζει με το παραπάνω, όμως έφυγα με την απορία αν τελικά αξίζει να δίνει κανείς τόσα λεφτά για να περάσει καλά για λίγη ώρα.

Επειδή δεν μου επιτρέπει το σύστημα, θα έδινα 10 σε όλα εκτός για το αν είναι vfm, για το οποίο ίσως να έδινα και 8, λαμβάνοντας υπόψιν τις σκέψεις μου όταν έφευγα.
Μέλος
Εγγραφή:
29 Μαϊ 2010
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
121
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 mad_max, giorgiodelafuentes2, francisgri και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Αυγούστου, 2021
Πολύ εύκολα δίνεις το 10αρι αγαπητέ.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1