Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Από χθες σχεδίαζα την εξόρμηση μου στα μερη με σκοπό να γνωρίσω την Βαλέρια που μου αρεσε. βρίσκω να παρακάρω, ευτυχως δεν ειχε κινηση σήμερα το πρωϊ και χτυπαω το κουδουνι. Παω σαλόνι και με ρωταει η ευγενική τσατσα αν γνωριζω την κοπελα. Την Βαλερια λεω? Δεν την γνωριζω αλλα θα την γνωρισω. η πρώτη ήττα ήρθε. Την Νικη εχω σήμερα, μου λεει. Αντε να την δουμε λεω. Και βγαίνει παιδιά μια γυναικα, άλλο πραμα. Απο ρωσια απο οτι καταλαβα, ξανθια, με εναν κωλο ελκυστικο και βυζαρες που ηδη σκεφτομουν να χωθω αναμεσά τους! φυσικά μπηκα στο δωματιο. Δεν ειχε κοσμο για καλη μου τυχη και δεν αργησε να ερθει η Νικη στο καθαρο και ωραιο δωματιο. με έσπρωξε στο κρεβατι και μου αρχισε ενα μασαζακι χαλαρωτικο και αισθησιακο, ενω ετριβε τις βυζαρες της πάνω μου. Μου σηκώθηκε απευθείας! Μετά συνεχιζει με πιπα πολυ καλου επιπεδου και καναμε 69. Την ευχαριστηθηκα την μουνάρα της! Ηρθε και απο πάνω οπου επαιζα με τα βυζιά της και επειδή δεν αντεχα αλλο κατεθεσα με θέα την υπεροχη κωλαρα της σε πισοκωλλητο! Μπορεί να μην γνωρισα τη Βαλερια ακόμα αλλά η Νικη με αποζημίωσε πλήρως και ομολογω δεν εχω κανενα παραπονο. Μετα μιλησαμε λίγο και εφυγε. αψογη η Νικη και πραγαμτικα θα ηθελα να την ξαναδω.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 12, 2009
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Νέο Μέλος
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού