Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 64 10
Sex Studio 108147
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Σάββατο απόγευμα και η βαρεμάρα μ'έχει φάει, οπότε πληροφορούμαι πως στο εν λόγω στουδιάκι έχει βάρδια Καρολάιν και φεύγω σούμπιτος να τσεκάρω από πρώτο χέρι αυτό που όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια (φοριέται αρκετά τελευταία). Άδεια Αθήνα οπότε να πρόμπλεμ, φτάνω στο χώρο κατά τις 8.



Υποδοχή πολύ φιλική, μου εξηγεί τις παροχές, αλλά οι τιμές στα προγράμματα λίγο τσιμπημένες, και μιας και ήταν η πρώτη μου φορά με τη συγκεκριμένη, λέω να μη ρισκάρω και παίρνω απλό πρόγραμμα των 50. Βλακεία μου όπως αποδείχτηκε.



Η Καρολάιν εμφανισιακά είναι τρελό νέτο, βγαλμένη από αμερικάνικη τσόντα υψηλού μπάτζετ. Αρκετά ψηλή, ξανθιά, με α-π-ί-σ-τ-ε-υ-τ-η κορμάρα, τρομπαρισμένους βύζους, υπερκαυλωτικά piercing και τατού, κι ένα υπερ-έκφυλο γλυκό προσωπάκι.



Στην ταμπακιέρα: Φοράει σκουφάκι κι αρχίζει η διαδικασία αναστήλωσης ηθικού. Κλαρίνο όχι "φιλότιμο" (βάζει χέρι, δεν πλησιάζει @@, DT ούτε κατά διάνοια) αλλά "επιστημονικό" και επί αρκετή ώρα με εστίαση στο κεφαλάκι, παιχνίδι με το piercing της γλώσσας της και πονηρά κοιτάγματα που σε κάνουν ταύρο. Για να μην έχουμε πρόωρα θέματα, της είπα να σταματήσει για να πάμε στο κυρίως πιάτο. Αρχή με ιεραποστολικό, πολύ καλή συμμετοχή με βογγητά κι ιστορίες, ενώ τα πόδια της κάνουν έμπειρο παιχνίδι. Αλλαγή θέσης κι αυτή από πάνω, πρώτο σοκ. Η τύπισσα το'χει. σπασίματα μέσης, τριψίματα, σκέρτσο, τα πάντα όλα. Αλλαγή στα 4 όπου η θέα της απίστευτης κωλάρας της έμελλε να μ'αποτελειώσει. Πραγματικά ο πάτος της είναι Έργο Τέχνης.



Εν κατακλείδι, η κοπέλα είναι τοπ. Το'χει, συμμετέχει ενεργά (όχι ξενερουά καταστάσεις), σέβεται τον πελάτη, και αξίζει και την τελευταία δεκάρα που θα δώσεις. ΣΙΓΟΥΡΑ θα ξαναεπισκευτώ και για περισσότερα προγράμματα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 11, 2009
Όνομα κοπέλας
Καρολάιν
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Ιουλ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
6
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού