Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 144 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Από καιρό έψαχνα ευκαιρία για να ανέβω Αθήνα και να επισκεπτώ το αγαπημένο μου στούντιο στην Κωνσταντινουπόλεως, που για μένα είναι το κορυφαίο όσο αφορά τα κορίτσια και τις υπηρεσίες που προσφέρουν.

Τετάρτη βράδυ καιαφού με απογείωσε ο θεός Σαντάνα με τα σολαρίσματα της κιθάρας του, ήρθε η Πέμπτη και με αποτελείωσε η Σίντυ με τα σολαρίσματα της στο κλαρίνο..!

Η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα να επισκεφθώ τη Σόνια αλλά συνάντησα την Σίντυ από Ουκρανία μια μελαχρινούλα γύρω στο 1.80 με μακριά μαλλιά, ωραίο κορμάκι και απίστευτα καλοσχηματισμένα βυζιά. Όπως ήταν αναμενόμενο δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ πολύ και μπήκα.... και πιστέψτε με δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ήταν άψογη σε όλα και το κυριότερο ήταν πρόσχαρη και σε καμία περίπτωση δεν ένιωθες οτι έκανε αγγαρεία. Η συμμετοχή της ήταν αρκετά καλή και πρόθυμη να κάνει ότι της ζητήσεις. Η θέα που αντίκρυσα όταν μου στήθηκε στα τέσσερα ήταν αρκετή για να με αποτελειώσει..

Εύγε κορίτσι μου και σε ευχαριστώ που μου έφτιαξες την ημέρα!

Το μόνο αρνητικό στο όλο σκηνικό ήταν ο τιμοκατάλογος. Αν πάρεις δύο σπέσιαλ πχ ακάπωτο με sex show πληρώνεις 80. Ενώ στο πρωκτικό 120. Έτσι που ανεβάζουν τις τιμές σε λίγο θα πιάσουν τα στούντιο τιμές ct!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 09, 2009
Όνομα κοπέλας
Σίντυ
Μέλος
Εγγραφή:
31 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού