Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 30 10
Γενική βαθμολογία
 
7.5
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Άδεια πόλη , υποχρέωση στο κέντρο της πόλης πρωινή ώρα και συνσυασμός από καύλες και έλλειψη καλής επιλογής στον χώρο των cg αυτόν τον καιρό , αποφάσισα μετά από σχόλια που διάβασα εδώ να επισκεφτώ στοχευμένα την εν λόγω κορασίδα στο συγκεκριμένο τσαρδί.

Ήμουν μόνος όταν πήγα , δέχτηκα κατευθείαν φουλ επίθεση στο σαλόνι από την ριτα με την τσατσα να έχει διακοσμητικό ρόλο , ούτε προγράμματα δεν μου είπε. Ο μόνος διάλογος μας ήταν
30 έτσι?
Ναι
Ορίστε

η κοπέλα δεν γνωρίζει καθόλου ελληνικά ή αγγλικά , γνώριζα εγώ κάποια βασικά από την γλώσσα της (ρωσσικα-είναι ουκρανέζα) οπότε υπήρχε συνεννόηση.
Σαν εμφάνιση έχει μια άγρια ομορφιά στο πρόσωπο και ωραία μάτια. Μαλλί μακρύ καστανόξανθο.
Σώμα λεπτό και αγύμναστο σχετικά , βυζάκια νούμερο 0,5-1 με ρώγα πεταχτή όμως που εμένα μου αρέσει και τα προτιμώ αυτά από τα φουλ πλαστικά. Το συν της όμως είναι η νάτουραλ πεταχτή κωλάρα της.
Ξεκινήσαμε με χαμούρεμα και βαθιά γλωσσόφιλα στα όρθια , απόρησα με το ότι πήγε να βάλει σκούφο για πίπα , είχα ξεχάσει ότι πιπώνουν με σκουφάκι στα σπιτάκια...Πίπα πολύ καλή και στα συν ότι τον παίρνει όλο μέσα χωρίς χέρια. Μάλιστα ήμουν όρθιος και με τσιμπούκωνε γονατιστή και έχοντας αγκαλιάσει τα πόδια μου και μου χούφτωνε τον κώλο. Της έκανα λίγο mouthfucking σε αυτήν την στάση αλλά επειδή ήταν πρώτη συνάντηση δεν της έκανα κάτι πιο άγριο , από αυτά που συνηθίζω σε τέτοιες φάσεις.
Ο αγώνας εν συνεχεία παίχτηκε σε τέσσερις στάσεις , αρχικά ιεραποστολικά με δυνατές βαθιές διεισδύσεις , στην συνέχεια ξάπλωσε μπρούμυτα με το ένα πόδι πιο ανυψωμένο και την πήρα από πίσω - εδώ κατάλαβα και την εμπειρία της , γιατί με το σχήμα που έχει η ψωλή μου αυτή είναι η στάση που ικανοποιεί πιο πολύ τις γυναίκες και το ξέρω από γκόμενές μου. Στην συνέχεια την πήρα μπρουμυτα με κλειστά τα πόδια για λίγη ώρα και τελευταία στάση στα τέσσερα όπου την κάρφωσα αρχικά αργά και δυνατά και πριν έρθει το τέλος την σφυροκόπησα έντονα. Έβγαλα την καπότα και της τα έριξα στην πλάτη.
Γενικώς θα ξαναπάω και θα επιδιώξω λίγο πιο έντονες καταστάσεις την επόμενη φορά
Πιστεύω ότι αξίζει σε πρόγραμμα με περισσότερη ώρα και εξτραδάκια.
Θα ειναι εδώ μέχρι Οκτώβρη απότι είπε

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 08, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ρίτα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
skieros
Σεβαστός
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
1.303
Πόντοι:
1.720
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 olddog, Greekbull, Jabberwocky και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού