Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 235 10
Γενική βαθμολογία
 
7.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρώτη με Μανταλένα λοιπόν. Καθότι ηταν απο τις αξιόλογες περιπτώσεις που δεν εχω δοκιμασει αποφασισα να την δοκιμάσω. Επίσκεψη περί τις 11μμ στο τελευταιο ξύλινο δεξια.
Η κοπελα με υποδέχτηκε στην πόρτα με το που χτύπησα κουδούνι. Πολυ ευχάριστη στο σοσιαλ στην είσοδο. Η τσατσα αν και υπήρχε στο χωρο δεν συμμετείχε ουσιαστικά. Αν και με φοβίζουν αυτές οι περιπτώσεις που δείχνουν υπερβολικά χαρούμενες στην είσοδο μπηκα καθώς είχα πάει συγκεκριμένα για αυτήν. Πέρασμα με το απλό των τριάντα. Εμφάνιση κλασικού κοντοπουτανου με τατουάζ. Σκούρο δέρμα δηλώνει μολδαβεζα αν και μου φάνηκε για φυλή ρουμανιας. Περιποιήθηκα τον εαυτό μου περιμένοντας την κοπελα. Μπήκε στο δωμάτιο πήγα να την χουφτώσω στα όρθια αλλα το απέφυγε πέφτοντας γρήγορα στο κρεβάτι. Ξάπλωσα στο κρεβάτι οπου άρχισε τα φιλια σε ολο το σώμα και το γλυψιμο στην περιοχή πανω απο το πέος. Βυζακι δυάρι λίγο πεσμένο με το οποίο τρίφτηκα για αρκετή ώρα πανω μου. Πέρασμα καποτας και ξεκίνημα πίπας με ωραίες εναλλαγές ρυθμού πίεση και καλό βάθος. Αρχιδια δεν έγλειψε αλλα έκανε αρκετές προσπάθειες για ντιπ θροουτ με τους ανάλογους ήχους. Άφησε να της γαμησω λίγο το στόμα. Στα του αγώνα τωρα γυρισε στα τέσσερα και μου είπε βγάλε μου το στρινγκ. Κατι που μου έχουν ζητήσει πρωτη φορα και μου αρεσε. Της το κατέβασα αργά δίνοντας ενα φιλάκι στο κωλομερι και της το έμπηξα με δύναμη όπως ηταν. Αρχισα να τη γαμαω με δύναμη όπως ηταν. Καλές κραυγουλες ψεύτικες για να καβλωσει ο πελάτης. Την εστησα ακόμα πιο χαμηλα οπου τη γαμησα με δύναμη και ηρθε το τέλος. Μπάνιο ξανά φιλάκι στο μαγουλο για καληνύχτα.
Καλη περίπτωση ωραία ματια, προσπάθεια οκ τόσο όσο για το απλό, ένιωθες οτι έβαζε κόφτη. Ήξερε ποσο να προσφέρει και ποσο να κρατήσει. Αντέχει σε σκληρό τέμπο. Ενώ στην είσοδο θα σας φανεί υπέρ τούμπανο στο δωμάτιο ειναι μια κοντη κοπελίτσα με σχεδόν παιδικά δαχτυλα.
Πιθανόν να την ξαναπάρω για να δω αν δίνει κατι έξτρα στο σαρανταρι.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 24, 2021
Όνομα κοπέλας
Μανταλένα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
485
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, Galinickos

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού