Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267090
Γενική βαθμολογία
 
7.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Πρώτη επίσκεψη στη Roxanna στο στούντιο Geisha . Έχω την ονομαστικήν μου εορτή και θέλω να το ευχαριστηθώ.Η πρώτη εντύπωση από το στούντιο είναι άκρως θετική το περιβάλλον είναι προσεγμένο σε ανατολίτικο στιλ Ιαπωνίας και καθαρό. Η τσαταα πολύ ευγενική και χαμογελαστή μου εξηγεί το πρόγραμμα και παίρνω αυτό των εβδομήντα με μασάζ.
Στο δωμάτιο τώρα συμβουλεύουμε αλλά δεν έχει ούτε νιπτήρα ούτε τηλεόραση για να περάσω την αρκετή ώρα που απομένει μέχρι να έρθει η κορασίδα .Στα θετικά ότι έχει ΑC και μωρο μάντιλα για καθαρισμό.
Η μικρή γύρω στα είκοσι είναι από Ρουμανία χαμογελαστή και petite σωματάκι γύρο στο 1,60cm. Σφιχτό το σώμα με όμορφο καλοσχηματισμένο κωλαράκι στητό στήθος τριάρι φυσικό υπέροχο με ρόγα ζωγραφιά.Προχωρώντας το έργο έχει ένα θέμα με το μασάζ και ότι το κάνει πολύ δυνατά και δεν ευχαριστήθηκα. Όσον αφορά τα χάδια της και το τρίψιμο είναι και η πρώτη.Συνεχίζει με πίπα πάρα πολύ ερεθιστική στην οποία πρέπει να προσέξεις να μην τελειώσει. Ξέρει να βάζει το προφυλακτικό όπως μου αρέσει και συνεχίζει σε διάφορες στάσεις πρόθυμα χωρίς αντιρρήσεις και πάντα με καλή διάθεση και χωρίς τον Λάσα και μετά από αρκετές στάσεις έρχεται το ποθούμενον. όχι των οποίων κείμενο ενισχυμένος και από το χώρο σαν πρώτη εντυπώσεις και του Studio Geisha και της κοπέλας πολύ καλή και θα την ξαναδοκιμάσω δίνοντας της περιθώριο να βελτιωθεί περισσότερο και να γίνει πιο θερμή μαζί μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 21, 2009
Όνομα κοπέλας
Roxana
Μέλος
Εγγραφή:
6 Οκτ 2005
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
0
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού