Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367761
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Βραδάκι Τρίτης 7/7 στο Βοτανικό. Οι επιλογές πολλές. Οι κάβλες αρκετές.

Πρώτη στάση Κασσάνδρας 3. Κάνω σκάουτινγκ κάτω (Ευα = καλό κορμί, ξανθο με αλογουρίτσα)! Πάω πάνω (Μελίνα = Καλό κορμί, κολαράκι 10/10, θυμάμαι κι όσα έχει γράψει ο πιτσιρίκος και λέω έδω είμαστε). Αλλά σκέφτομαι ας πεταχτώ και στην Ιάκχου που είναι η Ζέτα (που κάποιος συναγωιστής είχε γράψει πως Καρίνα = Ζέτα, αλλα ΔΕΝ έιναι τελικά η ίδια).

Μπαίνω στη Ζέτα με προγραμματάκι στα 50 ευρά, και μετά απο κανα 5λεπτο τον μαζεύω πίσω και φεύγω μια και όσο κι αν προσπαθούσε η Ζέτα δεν με έφτιαχνε με τίποτα! Μείον 50 ! Συνεχίζω όμως ακάθεκτος! Περνάω κι απο Κασσά-4 και πετυχαίνω τη Μαρία στη πόρτα την ώρα που ερχότανε για να αρχίσει τη βαρδια της (Πολύ πολύ καλή), ενώ μέσα ήταν η Μόνικα (σπιρτόξυλο κορμί, Σιλικό- βυζί, ωραία φατσούλα).

Τελικά καταλήγω Μελίνα απέναντι! Σκαω μια 70άρα (για σεξ σόου) και περιμένω στο στενό αλλά δροσερό δωμάτιο. Μετα απο λίγο νά και η Μελίνα. Αρχίζει να τρίβεται και να γαμιέ- με τον πουτσοπλάστικ, αλλά δείχνει να είναι αλλού,...Αρχίζει μια πίπα που δεν έβλεπα τίποτα μια και είχε έρθει με πλάτη σε μένα είχε ρίξει και τα μαλλιά και δεν έβλεπα τίποτα, αλλά δούλευε και πολύ χερι με τόση δύναμη που είπα θα μου τον ξεκολήσει. Μου κάθεται απο πάνω και σπρώχνω και σπρώχνει όμορφα, αλλά με χαλάει η οδοντοστοιχία και τα χείλη της (σιλικό- στα χείλη (?),έντονο κόκκινο κραγιόν -περίεργο στόμα γενικά)και τα μικρά έως άνύπαρκτα βυζάκια. Γυρίζω ιεραπο- και μετα στα 4 οπου με θέα την όντως καυλερή κολάρα της καταθέτω!

Μετά κουβεντούλα για 37 δευτερόλεπτα και ντριν το κουδούνι ! Πελάτης της λέω,...! Οχι το φαί μου είναι λέει κα πετιέται πάνω παίρνει τα ρούχα και τα σύνεργα στο χέρι και ούτε γειά! Ε καλέ κορίτσι, πάρε κι αυτο, (είχε ξεχάσει το στριγκάκι)! Θα πείναγε πολύ το κορίτσι και πάλι καλά που δε μούφαγε το πούτσο έτσι όπως τον τράβαγε!

Μόλις γύρισα σπίτι βγάζω το σόβρακο να κάνω ένα μπανάκι και βλέπω το σόβρακο βαμμένο κόκκινο απο το κραγιόν της που ήταν τόσο πολύ που με ένα περασματάκι που έκανε απο τα @@ μου αφησε το μισό πάνω τους.

Αμα το δεις απο την εύθυμη πλευρά καλά ήτανε, αλλά όχι για δευτερη φορά γιατι θα είναι παρατραβηγμένο αστείο,...!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 07, 2009
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
28
Likes:
15
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού