Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367767
Γενική βαθμολογία
 
8.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Και το όνομα αυτής: Μελίνα!!!!

Την Μελίνα ήθελα να την τιμήσω εδώ κι αρκετό καιρό...μου είχαν κάνει τρομερή εντύπωση τα μάτια της! Έτσι μόλις είδα ότι σήμερα κάνει παιχνίδι πήρα το τρενάκι και πήγα στην νέα studioπιάτσα!!!Δεν έκανα καν το κόπο να επισκεφτώ τα άλλα ευαγή "ιδρύματα", ήμουν ορκισμένος να τιμήσω με το ξίφος μου την ξανθιά νεράιδα!!!!

Στο σαλόνι με υποδέχεται η ευγενέστατη υπηρεσία και μου παρουσιάζει για πολλοστή φορά την Μελίνα!!!! Ξανθιά, με κατσαρό μαλλί, σώμα με πιασίματα, όχι πολύ μεγάλο στήθος και υπέροχο κωλαράκι που ήδη το λιγουρευόμουν...Δίνω το κόμιστρο στην υπηρεσία και πάω στο δωμάτιο...

Το δωμάτιο πολύ καλό, με τηλεόραση, νιπτήρα, ντουσιέρα, καθαρά σεντόνια (?) ...μια χαρά!

Ξάφνου μπαίνει η μπάρμπι! Από κοντά τα μάτια της είναι υπέροχα!!!! Τεςπα. Πάμε παρακάτω...αφού "γνωριστήκαμε", προχωρήσαμε στο παρασύνθημα! Άρχισε με τρυφερά χαδάκια στο κορμάκι μου για να καταλήξει στην επίμαχη περιοχή!Η πίπα της αρκετά καλή, απολαυστική μεν αλλά θα μπορούσε να γίνει και καλύτερη!!!! Στα παρακάτω! Έκανα λίγο ζέσταμα σε στάση πισωκολλητού και ιεραποστολικού, όπου είχε καλή συμμετοχή...με ηχητικά εφέ (που φαινόντουσαν σαν αληθινά) και γενικώς είχαμε βρει ρυθμό! Όμως το αποκορύφωμα ήταν όταν έπρεπε να κάνω την είσοδό μου από την πίσω θύρα!!!! Σφιχτό κωλαράκι μπορώ να πω! Αλλά δυστυχώς δεν άντεξα αρκετά και ξέρασα το ζεστό υγρό μου στο καποτίδιο!

Την επόμενη φορά θα κοιτάξω να αντέξω παραπάνω γιατί το κωλαράκι αυτό αξίζει!!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 06, 2009
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Υπηρεσίες
Pitsirikos1
Σπουδαίος
Εγγραφή:
2 Νοε 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
109
Likes:
75
Πόντοι:
2.227
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού