Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367767
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Χθες το απόγευμα ειπα να επισκεφτώ την περιοχή οπου τελευταία εχει ανεβει πολύ. Παρκάρω στο γνωστο παρκινγκ μπροστα και ξεκινάω την αναζητηση τροφής. Τελικά απο τα 3 στουντιο αυτό που μου αρεσε περισσότερο ηταν στο πανω όροφο. Το όνομά της Μελίνα. Απο προγραμματα πήρα το πρωκτικο με 80 ευρω.

Οταν ηρθε η κοπέλα φανηκε η ομορφιά της. Γλυκιά κοπέλα, με πιασιματακια, οχι μεγαλο στηθος αλλα σε καλο μεγεθος, ωραιο πατο (που θα τιμουσα εντος ολιγων λεπτων) με ξανθα μαλλια. Μπηκε στο δωματιο και αρχισε να μου πιάνει κουβέντα. Πολύ καλά ελληνικά. Δηλώνει μισή ελληνιδα και μιση πολωνεζα. Η πίπα της αρκετα καλή αλλα με περιθωρια βελτιωσης. Αρχικα ξεκινήσαμε με ιεραποστολικο και επειδη το δρακουλινι δεν αντεχε ζητησαμε να μπουμε απο την πίσω πόρτα. Δεν αρνηθηκε οπως ηταν φυσικο. Εβαλε κρεμούλα και ξεκινησα την εισοδο. Δυσκολευτηκα στην αρχή αλλά όλα καλά μετά! Εβγαλε και κατι εφε που φαινοντουσαν πολυ αληθοφανή! Φυσικά το δρακουλινι έφτυσε στο σφιχτο κουλουρι.

Το 80αρι πολυ καλό και αξιζε το κόπο, αλλά σιγουρα εχει περιθωρια βελτιωσης η Μελινα. κιαν βελτιωθεί σίγουρα θα γίνει πολύ καλή!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 04, 2009
Όνομα κοπέλας
Μελίνα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού