Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 416065
Γενική βαθμολογία

9.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η "επισκεψη" εγινε μετ'εμποδιων μπορω να πω,αφου κατα τις 19:30 που εφθασα στο στουντιο γινοταν το ελα να δεις!Χαχαχα,οικονομικη κριση σου λενε υστερα!Δωματια και σαλονι γεματα.Επομενο ηταν,αφου η Αλινα μολις ειχε επιστρεψει απο την πατριδα της μετα απο 20ημερες διακοπες.
Επειδη βαριομουν να περιμενω,ξεχασα να παρω και κανενα βιβλιο μαζι μου,την εκανα και επεστρεψα μετα απο δυο ωριτσες με την κατασταση να ειναι καπως καλυτερη.
Μπηκα κατ'ευθειαν στο δωματιο,αφου προηγουμενως πληρωσα(στην ευγενικη οπως παντα υπηρεσια)το "παραβολο" των πενηντα ευρω.
Δωματια πεντακαθαρα με ντουζιερα μεσα,καθως και σφραγισμενα σφουγγαρακια.
Επειτα απο 20λεπτη αναμονη εμφανιζεται η Λευκορωσιδα μας,ετοιμη να παλεψει ξανα,και αυτη,με τις καυλες μου.Δεν την περιγραφω εμφανισιακα,αφου υπαρχουν οι φωτογραφιες της στο σαϊτ.
Με το που μπαινει στο δωματιο αρχισε τα τριψιματα και τα γλειψιματα στο ορθιο,προτου καταληξουμε στο κρεβατι για την συνεχεια.
Συνεχισε το γλειψιμο απο τον λαιμο μεχρι τα @@ και αφου μου φορεσε με μαεστρια το προφυλακτικο,αρχισε μια πιπα με την δικη της μοναδικη τεχνικη.Σαν να κανει μασσαζ με το στομα της στο κεφαλακι ειναι.
Αφου αντεξα και την ισπανικη της περιποιηση,περασαμε στο τελικο σταδιο της "θεραπειας" μου.Καναμε τρεις στασεις σε μια,εννοω οτι δεν χαθηκε η επαφη.Απο πανω εγω,γυρισμα στο πλαϊ,η Αλινα απο πανω και να τελειωνω μετα απο αγριο ροντεο.Μαλιστα θυμηθηκε τα γενεθλια μου και ενω ειχα τελειωσει,με κραταγε μεσα της(αυτη απο πανω μου και με στραγγιζε αργα αργα),αρχισε να μου τραγουδαει το "happy birthday to you" στα ρωσικα..χαχαχαχα...Δεν παιζεται η ατιμη,οπως φυσικα και η αλλη μου αδυναμια...(χεχεχε)!Το οτι αξιζει τα λεφτα της το'χουν γραψει πολλοι, αλλα το επαναλαμβανω και'γω,αφου κραταει την αποδοση της σταθερα στα υψηλοτερα επιπεδα στον χωρο αυτο.Ενα απο τα δυο κορυφαια GFE,πνευματωδης και με καλη αισθηση του χιουμορ και αυτη.Με εξολοθρευσε για ακομη μια φορα.Σπασίμπα Αλινα!

Προσβαση-παρκινγκ 10,αφου πηγα με το τραμ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 01, 2009
Όνομα κοπέλας
Αλίνα
Υπηρεσίες
aris63
Ενεργό Μέλος
7
Πόντοι:
616
Ανάφερε αυτήν την κριτική