Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 190 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Μονικα,η αλήθεια είναι πως όταν είδα στο πρόγραμμα Μόνικα περίμενα να συναντήσω εκείνη τη Μονικα τη Σερβίδα που είχε ερθει πριν κάτι χρόνια και ήταν ψηλή και γενικά αρχοντογυναίκα απο αυτα που θυμάμαι. Αντι αυτής ήταν ένα κορίτσι με ωραίο κορμί μελαχρινό με ίσιο μαύρο μακρύ μαλλί και πολύ ωραια μεγάλα μαυρα μάτια.Πολύ ωραίο πίσω σύστημα που στα 4 είναι κόλαση....ελληνιδα φαίνεται αν και δεν με ενδιαφέρει η καταγωγή της.Πολύ πρόσχαρη και χαμογελαστή,ευδιάθετη και γενικώς πολυ ωραία παρουσια .Μετρια στο υψος γύρω στο 1,65 και γενικά μια γυναίκα απο αυτες που δεν θα περάσουν απαρατήρητες .
Ξυρισμένο μουνάκι που γρήγορα υγράνθηκε και πολύ μικρά βυζάκια παλάμης.....ίσως αν είχε ενα αρνητικό να ηταν το πολύ μικρό στήθος της.Προσωπικά όμως το προτιμώ απο το να είχε πλαστικούρες που δεν είναι φυσικές.
Ενα αρνητικό που μπορεί να είναι και η ιδεα μου γιατι γενικώς το κορίτσι το είδα που μπήκε για μπάνιο στον προηγούμενο και στον επόμενο μετά απο μένα.Μια μυρωδιά στο στήθος ,για αυτό και απέφυγα το πιπίλισμα....
Σε γενικές γραμμές η καθαριότητα είναι παντα σχετική,ενας πολύ καθαρος ανθρωπος έχει πολύ υψηλότερα στανταρ ,χωρίς να θέλω να πω ότι εγω είμαι τετοιος....Αλλα η αληθεια είναι πως αν δω βρωμιά η κάτι που με προδιαθέτει πως η αλλη θα είναι βρώμικη ,την κάνω χωρίς δευτερη σκέψη .
Η κοπέλα όμως για να μην αφησω να εννοηθεί κάτι λάθος ,ηταν καθαρή ....
Ωραίο τσιμπουκι με προσπαθειες deep throat, γενικως είναι για πιο άγριες καταστασεις και όχι για αγαπουληδες gfe.....
Ωραία περίπτωση που ισως την ξανασυναντήσω..

Τα 70 τα θεωρω πολλά όπως ειπα οταν σε αλλα μαγαζιά δινεις 50....είδικα το πριβε δεν θεωρώ πως είναι κανενα μαγαζί που πληρώνεις κατι επιπλέον για τον χώρο ....Δεν είναι ουτε σαν τα παρανταις,ουτε σαν το ρεντ νταιμοντ,ρεντ λαιτ η το μπελα ντονα της ιδιας αλυσίδας..το γκολντεν λίπς επίσης το θεωρω 1-2 σκαλοπατια πιο κατω σαν χώρο.....
στο σαιτ το άλλο θεωρω πως θα επρεπε να ειναι στα silver studios αυτό και το golden lips.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 20, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
kassler
Ανώτερος
Εγγραφή:
24 Δεκ 2006
Μηνύματα:
Κριτικές:
44
Likes:
3.544
Πόντοι:
7.195
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 alpula, ilarionas, azazel και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού