Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πτώμα από την κούραση στην δουλειά χρειαζομουνα κάτι να αναζωογονηθω! Τι καλύτερο από μια επίσκεψη στο κοντινότερο μαγαζί, σκέφτηκα. Είχε την Νικη. Ότι πρέπει σκέφτηκα μόλις την είδα, μιλφ, ξανθό, με ασύμετρο μεν αλλά γοητευτικό δε πατούρι και ωραίο σ΄τηθος! Η τσατσα μου ανέλυσε τα προγράμματα αλλα κατεληξα στο απλό των 50. Ζητησα να πλυθω και μου δωσανε καθαρη πετσετα!

Στο δωματιο δεν είχα ευτυχως μεγάλη αναμονή! Ηρθε ξάπλωσε δίπλα μου και αρχισε να με φιλαει στο στηθος και να με φτιάχνει γενικώς! Το καναρίνι αρχισε να κελαηδάει οπότε με πλάκωσε σε ένα τσιμπουκι ανευ προηγούμενου! Την γλώσσα ξερει να την χειρίζεται! Πολύ καλή πίπα. Της ζήτησα να έρθει από πάνω, μιας και κουρασμένος δεν θα άντεχα πολλά πολλά! Δεν μου αρνήθηκε και άρχησε να χωροπηδαει και να με καυλώνει. Έπαιζα με τα βυζιά της και τα φιλούσα! Ούτε που κατάλαβα ότι είχα τελειώσει! Ενω σηκώθηκα να ετοιμαστώ να φύγω με σταματαει κα με ξαπλώνει. Είχα μείνει κάγκελο! Μου λεει αν θελω μασαζ. Της λεω 50 πληρωσα. Μου λεει οτι το κάνει καμια φορά. Οκ λέω. Με έβαλε κάτω και με χαλάρωσε σε τέτοιο βαθμο… Αλλος άνθρωπος ένοιωσα! Τελικά δίκιο έχουν που λένε ότι τα μιλφ ειναι πιο περιποιητικα, φυσικα θελουν και τον τροπο τους και αυτές! Το συμπέρασμα είναι ότι βρηκα ένα στεκι όπου θα πηγαίνω για μασαζακι και γαμησάκι!!!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 02, 2009
Όνομα κοπέλας
Νίκη
Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού