Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 68 10
Sex Studio 83091
Γενική βαθμολογία
 
6.1
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
4.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Πρωινή βόλτα λοιπόν και πρωτη κατάθεση μετα την άρση των μέτρων. Χωρίς πολυ ψάξιμο πήγα να δω τι καινούργιο εχει αυτη η μεριά του μύλου. Πρώτο σπιτάκι λοιπόν αράζω σαλόνι βγαίνει η τσατσα χαλαρή κυρία. Βγαίνει και το κορίτσι. Κανει μόνο πεντε βήματα στο σαλόνι και ξανά πισω. Ισα που πρόλαβα να τη δω τόσο σύντομα. Δεν το πούλησε καλα εν ολίγοις. Σαν να βιαζόταν. Εμφάνιση ψιλή ξανθιά με ενα τατουάζ στο μπράτσο και φατσα άγρια. Μου θύμισε μια πορνοστάρ Μιλφ Γαλλίδα που έβλεπα μια τςοντα το σκ, μου σκάει και η τσατσα την τιμή τριάντα για χωρίς σκούφο πίπα και λεω ας δοκιμάσουμε.
Στο δωμάτιο πολυ χαλαρή η κοπελα. Ψηλή 1.70-75 βυζακια ωραία φυσικά δυομισάρι ελαφρώς πεσμένο. Κωλαρακι το μόνο μείον χαλαρό και αρκετά πεσμένο λόγω ηλικίας αλλα στα τέσσερα ολα στρώνουν όποτε δεν με πολυ πειραξε. Λιγα φιλια στα βυζακια της και βιάζεται να αρχίσει πίπα. Ξαπλώνω και αρχίζει μια καλη πίπα με γλυψιμο και πίεση δυνατή σε μπάλες. Γυρνάει στο πλάι να συνεχίσει την πίπα γιατι κατάλαβε οτι ήθελα να πιασω το Μουνακι της. Δεν υγρανθηκε σε προσπαθειες μου για δάχτυλο. Λίγο μαουθφακινγκ ξαπλωμένος εγω γιατι είχα αρχίσει να καβλωνω με τα παιχνίδια της στην τρύπα μου.
Πρώτη στάση ιεραποστολικό να με σφίγγει όμορφα με τις ποδάρες της και τη λεκάνη της και γω να τη πηδάω δυνατά με φιλακια στο λαιμό. Τη γυρνάω στα τέσσερα οπου μετα απο πεντε λεπτά δυνατού σπρωξίματος ηρθε το τέλος.
Καλη συνάντηση γενικά λόγω συμπεριφοράς. Δεν βιάστηκε τη σεβάστηκα και με σεβάστηκε. Παρα την αρχική κρυάδα στο σαλόνι τελικά καμία φορα αξίζει να δοκιμάζεις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 14, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Ιουν 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
485
Πόντοι:
311
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xr1sros, παλαιμαχος, ilarionas

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού