Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 143 10
Sex Studio 364265
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Καλησπερα μπροζ!

Επιτελους ''ανοιξαν'' τα θερινα σινεμα και πηγα να δω ταινια στην Αθηνών 373 που ειναι το αγαπημενο μου. Σας κανω μια συντομη παρενθεση εδω. Τελευταια φορα που ειχα παει εκει ηταν για να δω την Μιχαελα. Μαλιστα ειχα γραψει για τον κοριτσαρο εκεινη την ημερα. Λοιπον ειχε γινει κατι τοτε, που δν ειχα γραψει στην κριτικη. Οσο περιμενα την Μιχαελα, ειχει ανοιξει την πορτα η Ζενια και μπηκε μεσα καταλαθος, γιατι μπερδευτηκε η κοπελα. Ελα ομως που μου ειχε κανει απιστευτη εντυπωση τοτε που την ειδα να μπουκαρει φορτσατη και ορεξατη. Απο τοτε ηθελα οπωσδηποτε να περασω μαζι της! Εψαχνα καιρο να την πετυχω μεσα απο το σαιτ, αλλα ειχε σταματησει να δουλευει.

Σημερα λοιπον συνειδητοποιώ πως δουλευει Αθηνων 373. Μαλιστα πηρα και τηλεφωνο να το σιγουρεψω και να κλεισω ραντεβου μαζι της. Παω ετοιμος, καθαρος να την συναντησω! Δυο πορτοκαλετα εισητηρια στην φιλη που με υποδεχτηκε η οποια ηταν τυπακι απιστευτο και μην σου πω οτι με καυλωσε και η ιδια! Η τιμη ειχε, ελευθερο στοματικο, ισπανικο, μασαζ και σεξ στο μισαωρο.

Κλασικα πεντακαθαρο υπερκιριλατο δωματιο, κανω ντουζετο και την περιμενω. Παιδια μπαινει μεσα και με θυμοταν. Απο τοτε που ειχα ξαναπαει πριν κανα 6μηνο για Μιχαελα και ειχε μπερδευτομπουκαρει στο δωματιο. Και δν της ειπα τιποτα. Απο μονη της μου το πε με το καλημερα. Εεε ενταξει τρελαθηκα. Λες και εβλεπα την κοπελα μου μετα απο ερασμους στο εξωτερικο. Ελληνιδα ή απο αλλου με άψογα ελληνικα . Νατες οι αγκαλιες τα φιλια τα χαδια οι gfe καταστασεις που ειναι τα αγαπημενα μου. Εχει τελειο βλεμμα και καυλωτικοτατη φωνη και τροπο ομιλιας. Σκουρο καστανο μαλλακι μεχρι λιγο κατω απο τον ωμο, κορμαρα λεπτη με πιρσιν στον αφαλουλη και βυζακια φτιαγμενα, με ρωγες για ατελειωτο γλυψιμο. Μικρα τατουαζακια και κωλαρινο πεταχτο ουτε πετρα, ουτε σακουλα. Κατι ενδιαμεσο. Μυριζε υπεροχα!!!

ΠΑΜΕ!
Ειμαι πολυ δυσκολος στην πιπα. Σπανια μαρεσει. Αλλα οταν το κανει ελευθερο σιγουρα εχει πλεονεκτήματα. Πιπα της με εστειλε...δεν πνιγηκε ουτε μια φορα δν την δυσκολεψε καθολου.Τον εξαφανιζε και φαινοταν να τον γουσταρει. Ταυτοχρονα με ισπανικο και σεξυ βλεμματα στα ματια, δεν κολωνει, σε κοιταει στα ματια ρε φιλε. Γυρναει 69 με απολαυστικη θεα και γευση μεσα στην καυλα. Μου πιανει χερι οσο εγλυφα και βαζει το δαχτυλο μου στο κωλοτρυπιδι της. Μειναμε να απολαμβανουμε 69 χωρις βιασύνες! Μετα απο αυτο, πλαστικοσκουφιτσα και καθεται πανω μου. Ηθελε συνεχεια να εχω δαχτυλο στον κωλαρακο της και φυσικα το εκανα. Ειχε γινει μουσκεμα και στο μουνακι της και απο ιδρωτα. Πρεπει να με εχυσε κιολας ή ειναι εξαιρετική ηθοποιος . Νταξει δν πηγαινε αλλο η καυλα μου, γυρισε στα 4, κανα 3λεπτο δυνατες πουτσιες, γουσταραμε και οι 2 και ικανοποιητικοτατο φιναλε! Λιγα λογακια φιλικα και χαλαρα μετα οσο ειμαστε αγκαλιτσα και χαιρετησαμε!

Το συμπερασμα το δικο μου. Αν ψαχνεις κατι σε GFE με ψιλο ανεση στον χρονο η Ζενια ειναι φωτια. Οταν θα μπει στο δωματιο εισαι ο αντρας της και θα κανει τα παντα για να περασεις α-ψο-γα! Τα 2 πορτοκαλι τσουζουν αλλα ενιωσα οτι τα αξιζε και στο φιναλε ηταν η καλυτερη μου Στουντιοτσαρκα τα τελευταια 3 χρονια. Εννοειται θα εβαζα παραπανω απο 7 σε ολα, απλα ακομα δν εχω ξεπερασει το οριο των κριτικων που χρειαζεται!

Δεν την βρισκεις ευκολα, δεν δουλευει καθε μερα γιαυτο αν γουσταρειτε αυτα που διαβασατε, και θετε να βρεθειτε, ψαχτειτε και μην χασετε ευκαιρια. Και οπως πρεπει παντα, να ειστε ευγενικοι και ωραιοι και θα σας θυμαται! Θα το επιστρεψει η Ζενια σε τριπλασιο!

Σας κουρασα! Αντε καλο Καυλοκαιρι αλανια!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 10, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ζένια
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
100€
Brofessor
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
186
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 thanosgeo, alpula, olddog και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού