Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.3 34 10
Γενική βαθμολογία
 
4.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Πέρασμα από μαγαζί απογευματάκι Αυγούστου και η συμπαθής υπηρεσία με ενημερώνει για το πρόγραμμα. Βγαίνει η Αναστασία, 26 ετών, 1.75 νταρντάνα από Ουκρανία με μικρό βυζί αλλά μεγάλη κωλάρα που με γκάβλωσε. Πέρασα στο δωμάτιο και μετά από λίγο έρχεται και το κορίτσι. Αγέλαστη, ανέκφραστη δοκίμασε να κάνει πίπα αλλά δεν τρελάθηκα απότε πολυ γρήγορα της είπα να ξαπλώσει για το ιεραποστολικό. Περνάνε 2 - 3 λεπτά και μου λέει ο χρόνος τελειώνει. Ξενέρωσα και δεν τελείωσα καν, της είπα να ντυθεί. Θα πρότεινα να την αποφύγετε.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 20, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
30€
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ntarntalover
Μέλος
Εγγραφή:
22 Μαρ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
283
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 6 WHATABOUTFUCK, ST@Lone, ISINAS

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Μαΐου, 2021
Δεν αξίζουν τέτοιες κοπέλες , δεν ειναι για το επάγγελμα καθόλου !! Μια κοπέλα που οκ δεν μπορεί πολλά πολλά οφειλή να ειναι σωστή επαγγελματίας δηΛδη καλή απαλή πίπα γλύψιμο στα αρχιασκια , καλά ατυχήματα και μεγάλη υπομονή μέχρι να χύσει ο πελάτης !! Αυτές επιβιώνουν κΙ φυσικά πλουτίζουν αυτές που κάνουν και φιλάκια και χαδακια και ότι τραβάει η όρεξη σου !! Οι υπόλοιπες ας γίνουν καθαρίστριες που ούτε καιβσε αυτό θα ειναι καλές πίστεψε με
12 Μαΐου, 2021
Ξέχασα να προσθέσω ότι η συγκεκριμένη το έχει γυρίσει σε Call Girl λόγω κορωνοιού, Αναστασία από sugarescorts. Για τους Νταρντανοαρέσκοντες που θα μπουν στον πειρασμό αποφύγετε την. Φόλα μεγάλη.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2