Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 412 10
Sex Studio 367794
Γενική βαθμολογία
 
8.9
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επιτέλους ένα μερος με παρκινγκ σκέφτηκα και αφησα αμέσως το αμαξι απ' έξω! Οι ορέξεις του δρακουλινιού με έσπρωξαν στο κάτω μαγαζί όπου εργαζόταν η Εύα! Μια ξανθιά, όμορφη παρουσία, με απαλό δερμα, απίστευτα βυζιά και κωλαράκι...αμαρτία!!!!

Η ευγενική υπηρεσία μου είπε τα προγράμματα και πλήρωσα για πρωκτικό, μιας και όπου το βρίσκω το τιμώ! Το δωμάτιο μ' αρεσε πολυ. Καθαρά σεντόνια, ντουζιέρα, νιπτήρας, πετσέτα...όλα μια χαρά!!! Ειλικρινά πολύ καλός χώρος!

Η Ευα από κοντά αποκαλύφτηκε πως είναι κουκλίτσα! Χαμογελαστή με ξάπλωσε και αρχισε να τρίβεται πάνω μου! Το δρακουλίνι τρελάθηκε! οπότε αρχισε την πίπα της, την οποία βρηκα αρκετα καλή! Εννοείται πως εκανα ταυτοχρονα παιχνίδι με τα βυζιά της! Το ιεραποστολικό δεν αργησε να ερθει και όταν το δρακουλίνι έγινε Δρακουλς είπαμε να το ρίξουμε στο από πίσω! Το κωλαρακι της ήταν μαγεία! στενό μου φανηκε και το χαρηκα ιδιαίτερα! δεν παραπονέθηκε, ίσα ίσα που ενώ βαραγα ακουγα κραυγούλες σαν αληθινές, που με εφτιαχναν ακόμα περισσότερο! Κάποια στιγμή δεν άντεξα και το δρακουλίνι έφτυσε τα υγρα του...Θα την ξανατιμήσω ωσtε να δω αν το 2ο test drive θα αποδειχτεί τόσο καλό! πάντως ειλικρινά πέρασα ενα ευχαριστο μεσημέρι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 26, 2009
Όνομα κοπέλας
Εύα
Υπηρεσίες
Μέλος
Εγγραφή:
24 Φεβ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού