Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 121 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Σημερινή επίσκεψη, μια και είναι από τα 2,3 που είναι ανοιχτά. Ο χώρος πολύ καλός και πολύ άνετος. Μεγάλα δωμάτια και όλα τα απαραίτητα συν μεγάλες πετσέτες που πρώτη φορά βλέπω σε στούντιο.
Από κοπέλες ήταν τρεις. Έρχεται πρώτα η Μόνικα, η Λιλή και στο τέλος η Ζιζέλ. Αν δεν είχα δει τις κριτικές δεν θα πέρναγα με καμία, γιατί καμία δεν μου έκανε κλικ.
Μόνο η Ζιζέλ έδειξε κάπως πιο ζεστό σαλονάρισμα. Οι άλλες δύο μες τη ψύχρα και μόνο μια χειραψία. (ήμασταν 3 στο σαλόνι και το κουδούνι χτυπούσε)
Παίρνω το πρόγραμμα του μισάωρου με τα 70€ και περιμένω τη Ζιζέλ. Μετά από λίγο έρχεται η κοπέλα. Έχει πολύ ωραίο σώμα με μικρό στήθος, είναι κοντούλα και ίσως και πάνω από 40. Το πρόσωπο είναι λίγο σπασμένο, αλλά καλό. Μαύρο μακρύ μαλλί.
Μες τη τρέλα η γκόμενα ορμάει επάνω μου και αρχίζει να φιλάει παντού . Φαρμακερή γλώσσα που δεν σταματάει πουθενά. Στο στοματικό είναι λίγο δυνατή και όχι αισθησιακή. Το παίρνει όλο μέσα, δεν βάζει χέρια αλλά λίγο δόντι υπάρχει. Πάντως δεν την άφησα πολύ, γιατί θα με τέλειωνε έτσι.
Την αρχίζω και εγώ στο στοματικό, χαμηλά και μετά από λίγο μας έχει ακούσει όλο το στούντιο και είναι μες τη πλημμύρα. Σίγουρα οι φωνές είναι fake αλλά εμένα με φτιάχνουν. Γυρίζει στα 4 με απίστευτο στήσιμο.
Η πίσω τρυπούλα φαίνεται δουλεμένη, αλλά δεν ανακοινώθηκε κάποιο πρόγραμμα. Αντέχει στο σκληρό κοπάνημα και φωνάζει πολύ.
Αυτός ήταν κι ο λόγος που δεν μπόρεσα να κρατηθώ πάνω από 15 λεπτά και τέλειωσα έτσι με μια στάση.
Η Ζιζέλ, υστερεί σε εμφάνιση (δεν είναι μοντέλο ή πιπίνι) αλλά από θέμα υπηρεσιών είναι ότι καλύτερο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 13, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ζιζέλ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Marcus77
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Αυγ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
1.354
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 slaviani, Elganador, baroc και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού