Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.3 121 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Αυτο τον καιρό το Sensuality είναι στις δόξες του για προφανείς λόγους! Στην Τρίτη μου επίσκεψη και μετα τη θεϊκή Λαουρα, σειρα είχε η Ζιζέλ. Ρωσίδα, πρώην χορεύτρια και 37 κατα δήλωση της με μακρύ μελαχρινό μαλλί και στρας στο προσωπο. Ηρθε στο σαλόνι με ένα συνολακι που δεν έκρυβε τίποτα πρακτικά για να μην πεις ότι είναι γυμνή και με ένα τεραστιο χαμόγελο. Πολυ σεξι, άψογο σωμα, πορνοστάρ εμφανιση με τέλειο λίκνισμα στα 20ποντα που δεν άφησε δεύτερες σκέψεις.
Με την ίδια διαθεση μπήκε και στο δωματιο και άρχισε ο αγώνας στα όρθια. Στηθος δυάρι στητό με μικρή ρόγα. Φουλ συμμετοχή με γλυψιματα παντού. Έναρξη στοματικού σε γρήγορους ρυθμούς με συνεχόμενα deep. Συνέχεια στο κρεββάτι με εναλλαγές στάσεων και δυνατές φωνές απο μέρους της. Δεν ξέρω αν το ζούσε ή ηταν μέρος του προγράμματος αλλα ακούστηκε μέχρι εξω...
Ξανά στοματικο και cow ανάποδο όπου έδωσε γρηγορο ρυθμό. Στην επόμενη στάση τελειώσαμε αλλα έμεινε κοντα μου για κουβέντα και προσφέρθηκε να μου κάνει ένα μίνι μασαζ γιατί και αυτη είχε περάσει πολυ καλά και μαλλον είχαμε και χρόνο...συν 10 λεπτα λοιπόν!
Αποχωρηση με μεγάλη αγκαλιά και αφηνοντάς με αυτη τη γνωστή πολυ καλή γεύση και ανάμνηση. Υποθέτω ότι τελικά αυτο είναι το κριτήριο του πόσο καλά πέρασες.
Απο αλλη κριτικη που διάβασα το προγραμμα δεν είχε μεγάλες διάφορες, ο ρυθμός ίσως. Αλλη φορα θα προσπαθήσω να τον κοντρολαρω περισσότερο. Προσωπικα την θεωρώ ανερχόμενο αστέρι και για την εμφανιση αλλα και γιατί δείχνει επαγγελματίας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 09, 2021
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Ζιζελ
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
70€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
tenten956
Μέγας
Εγγραφή:
6 Μαρ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
67
Likes:
3.696
Πόντοι:
4.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Cialis, Marcus77, sanitec67

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού