Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 256 10
Γενική βαθμολογία
 
4.8
Εμφάνιση κοπέλας
 
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Και why-fuck δε θα ταν άσχημα κύριοι. Ας οψεται που στην διαδρομή άκουγα στο ραδιόφωνο covidoμιρλα αλλιώς θα την είχε πάρει και θα την είχε σηκώσει αφού μιλάμε για το πιο ανεπαφο σπρώξιμο ever. Στα όρθια σχεδον, μηδέν προκαταρκτικά, όλα μηδέν. (Ψέματα, είχαμε και μια πίπα μετά σκούφου, τυπική σαν vw golf iv με λάστιχο προφιλ 80)
Από το σαλοναρισμα κατάλαβα ότι βαριέται πιο πολύ από τον Σπύρο Παπαδόπουλο όταν δεν έχει στην εκπομπή μουσικούς του γούστου του. Παρόλα αυτά μιλάμε για γκόμενα 911. Όλα πίσω και μόνο πίσω. Αυτό με έκανε να περάσω. Po(πο)s που και ανέπαφα σουζαρει την κάρτα σου. Όμως δεν υποστηρίζει visa. Καθόλου ομως. Ματάκι
Στα 4 αυστηρα λοιπόν και έγινε η δουλειά. Φανταστείτε τι τέλειο είναι το πίσω σύστημα της κυρίας που αν και το μόνο που μου είπε ήταν το ύψος της (α και ένα γεια 0,24 νανοσεκοντ αφού τελείωσα) εγώ μπόρεσα να λειτουργησω.

Παμε παρακάτω;;; Ένα ακόμα κλείσιμο είναι επί θυραις.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 15, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νάντια
Προκαταρκτικά
Όχι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
29 Φεβ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
228
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Οκτωβρίου, 2020
Να πω ότι έχει γίνει λάθος με το ονομα, είναι Ντιάνα και όχι Νάντια. Επίσης οι φωτό της σε άλλο σαϊτ δεν είναι δικές της, αλλά μιας κοπέλας με παρόμοιο σωματότυπο.
29 Οκτωβρίου, 2020
Φίλε μου έχω γράψει παρακάτω κριτική για Ντιανα πριν κάνα 2μηνο. Κάνε αν μπορείς μια διόρθωση βάλε το σωστό όνομα στην κριτικη σου. Η κοπέλα την είχα δει 3 φορές τότε απανωτά ήταν απίστευτη. Γλωσσοφιλα, πιπα άνευ, προκαταρκτικα φουλ χαδιάρα τρελά ερωτευσιμη και ξαφνικά... Άφαντη! Ρωτάω τσατσά μου λέει έχει πάρει αδεια. Και επανεμφάνιση τώρα μετά από 1 μήνα περίπου. Μαντεύω ότι η κοπέλα αρρώστησε με κάνα covid και σταμάτησε να αναρρώσει. Ίσως γι αυτό τώρα είναι έτσι η συμπεριφορά της...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2