Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 176 10
Γενική βαθμολογία
 
4.3
Εμφάνιση κοπέλας
 
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
1.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Περασα να δω τη Σοφια. Σαλοναρισε η Σασα και η Σοφια, αλλα η Σοφια ειχε δωματιο οποτε περασα με Σασα που φανηκε καλη στο σαλονι επειδη ρουφαγε την κοιλια της...ακομα την παταω με αυτο υστερα απο τοσα χρονια! Ειχα ξεχασει και τις κριτικες της που ειχα δει κατα καιρους.
Ηρθε στο δωματιο υστερα απο λιγο και ξεκινησε τα δικα της. Εβγαλε παπουτσια, πατησε κατω ξυπολητη - πηρε δρομο η ποδολαγνεια -. Οι γαμπες της ειναι παντως αρκετα χοντρες και μονοκομματες αν και σφιχτες. Μετα ξαπλωσε στο κρεβατι και μου το επαιζε καθαρη - τοτε το θυμηθηκε -, μου ειπε να βαλω καποτα αν και δεν θα καναμε σεξ, για να μην λερωσω επειδη λεει αυτη ειναι καθαρη. Της ειπα οτι θα προσεξω και δεν θα χυσω οπου να'ναι και το δεχτηκε με μια ξυνιλα να μην βαλω καποτα τελικα. Μετα με το ζορι της εβγαλα το σουτιεν, βγηκαν εξω ωραιες πλαστικες βυζαρες, εντωμεταξυ οπως ειχε ξαπλωσει διπλωνε η κοιλια της, καμια σχεση με τους κοιλιακους που ειδα στο σαλονι...το ειπε και η ιδια, εχει 4 χρονια λεει να κανει γυμναστικη και επιανε τα πατσια. Μετα ειχαμε μια παρομοια συζητηση για το αν θα γλυψει αρχιδια, τι να πρωτοπω... με τα πολλα αυτη δεν τα κανει αυτα και τετοια... παλι καλα που μου εβαλε δαχτυλο, εκει ακουσε τις οδηγιες μου και το εκανε καλα. Μετα ηθελε να με πηδηξει για να μην τελειωσω λεει (τελικα τα ξερει ολα αυτη;;;), οποτε το δεχτηκα και εκει την εβαλα μονο στα ισια, εβαλε τις βυζαρες πανω μου και ηταν ωραια! Εχυσα στην πρωτη σταση, μαζεψα και βγηκαμε μαζι απο το δωματιο. Με ρωτησε: να σε ξαναπεριμενω; επειδη απο τη δευτερη φορα τα πραγματα ειναι καλυετρα; της ειπα: θα δειξει...
Καλες Τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 14, 2020
Βάρδια επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Σάσα
Προκαταρκτικά
Όχι
Υπηρεσίες
Κόστος
80€
Ανώτατος
Εγγραφή:
17 Μαρ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
284
Likes:
4.488
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, kotsos81, anestis_38 και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Οκτωβρίου, 2020
Αυτό το μαγαζί όπως και πολλά άλλα έχει σοβαρό θέμα με τις τσατσαδες κάμοια διακριτικότητα σε πετάνε μέσα σε ένα δωμάτιο και περιμένεις μισή ώρα χωρίς κλιματισμό πχ και τα ντους σπασμένα παντού φλοκια γενικά χρειάζεται ανακαίνιση. Κάμοια σχέση με τα καινούρια μασάζ που στα ίδια λεφτά κάνεις 2 φορές σεξ.
15 Οκτωβρίου, 2020
Έχω πάρει Σάσα 2 φορές τα ίδια λέει σε όλους ότι θα σε κάνω να γαμας μισή ώρα χωρίς να τέλειωσεις και θα σου αρέσει και τέτοια. 3η φορά δεν πας.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2