Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 163 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Χθεσινη τσαρκα μετα απο καιρο, η πρωτη για το 2020 κι επισκεψη στο Red Diamond για ναδω απο κοντα την Καρινα, που μ΄εντυπωσιασε με τις φωτο, που υπαρχουν στο σχετικο σαιτ...
Τελικα απο κοντα με αφησε σχεδον αφωνο, καθως ειναι ακομα πιο ομορφη σε σχεση με τις φωτο κι αρκετα ψηλη..!
Πηρα το απλο προγραμμα, που ΄ναι στα 50 ευρω, οπως ειναι κ στα στουντιο της Αθηνας..
Πιο ακριβο σε σχεση με τα αλλα στουντιο της πολης, αλλα η Καρινα τουλαχιστον εμφανησιακα ειναι πολλη πιο ομορφη απ΄τα περισσοτερα σιτυτουρ που κυκλοφορουν, οποτε ισως να ΄ναι απ΄αυτην την αποψη και μια τιμη ευκαιριας, για οσους αγοραζουν υπηρεσιες μ΄αυτο το κριτηριο..!

Για μενα θα την εβαζα στις 3 ομορφοτερες γυναικες του χωρου, που εχω παει, μαζι με την Καρολαϊν και την Βικυ της ιδιας αλυσιδας, για τις οποιες εχω γραψει κριτικες στο παρελθον..!
Μιλαει μονο αγγλικα και ρωσικα προφανως και μου ΄πε οτι εχει μολις μια βδομαδα στην πολη μας κ δεν ξερει ποσο θα κατσει..
Γενικα αρκετα ευγενικη, αλλα οχι ιδιαιτερα ομιλητικη.. Θα ελεγα οτι ηταν αρκετα τυπικη χωρις να ελεγα οτι ειναι και ψυχρη, οπως ειναι αρκετα συνηθισμενο για μια τετοια γυναικα, που εχει εμφανιση μοντελου..
Ειχε λευκη και πολλη απαλη επιδερμιδα και πολυ καλοσχηματισμενο στητο κι απαλο στηθος, που λογικα πρεπει να ΄ναι αποτελεσμα επεμβασης, αλλα δεν μπορεσα να δω ή να αισθανθω σημαδια, που να το αποδεικνυουν..!
Κι εχει και ζουμερα σαρκωδη (προφανως σιλικονουχα) χειλη, που κανουν το τσιμπουκι πραγματικη απολαυση...!
Θα ηθελα πολυ να τα γευτω, αλλα μου ΄πε οτι δεν δινει φιλια στο στομα..
Θα ελεγα οτι εχει το ιδανικο σωμα, αν δεν ηταν καπως πιο χαλαρη απ΄την μεση κ κατω, που απ΄οτι φαινεται δεν γυμναζεται ιδιαιτερα...
Γενικα, οπως κ με την επικοινωνια ηταν γενικα αρκετα τυπικη επαγγελματιας, χωρις να παρεχει το κατι παραπανω, αλλα κ χωρις ν΄αρνειται ή να δυσανασχετει σ΄οτι της ζητουσα..
Αλλα προφανως και μονο που πας με μια τετοια γυναικα ειναι μοναδικη εμπειρια κι ας μην κανει παπαδες που λενε..!
Και σε συγκριση με την ξεραιλα, που απ΄οτι εχω καταλαβει επικρατει στην πολη, μια γυναικα σαν την Καρινα ειναι μια οαση, που καθε διψασμενος "μοντελοπνιχτης" οφειλει να επισκεφτει!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 13, 2020
Όνομα κοπέλας
Καρίνα
Προκαταρκτικά
Ναι
Κόστος
50€
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
11 Μαρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
52
Likes:
454
Πόντοι:
2.357
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ilarionas, PAOLO MALDINI , GALLAS

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού