Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 344 10
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio 263329
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Περίπου 11.30 το πρωί βρέθηκα στο πολύβουο κέντρο της Αθήνας, έχοντας τελειώσει μία επαγγελματική υποχρέωση. Τα πρωινά φουσκώματα και η δυνατότητα να καθυστερήσω στην δουλειά για καμμία ακόμη ώρα, οδήγησαν τα βήματα μου (τις ρόδες του αυτοκινήτου μου) στην πολύβουη Κυψέλη στην οδό Αγίου Μελετίου. Αποφεύγοντας να ψάξω για παρκάρισμα, άφησα το όχημα στο πάρκιν που βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο ίδρυμα και ανέβηκα τις σκάλες για τον πρώτο όροφο. βασάνιζα το μυαλό μου να θυμηθώ ποιά κοπέλλα είχε βάρδια την ώρα εκείνη αλλά εις μάτην... εεε έχω και κάποια ηλικία και μου αρέσουν και οι εκπλήξεις..

Ανοίγει την πόρτα η κυρία επί της υποδοχής, ευγενέστατη οφείλω να πώ, και με οδήγησε στο γνωστό σαλονάκι με τα αναπαυτικά έπιπλα, οπου ο κλιματισμός δημιουργούσε ένα ευχάριστο κλίμα και μου προσέφερε μία παγωμενη μπιρίτσα. Επεξηγηματικότατη μου παρουσίασε την Μόνικα, μία μελαχροινή με τις απαραίτητες καμπυλες (των οποίων οφείλω να ομολογήσω ότι είμαι λάτρης) μετρίου αναστήματος (σε σχεση με μένα που είμαι 1.92), ηλικίας περίπου 30+ το πολύ μέχρι 35 και με όμορφα πόδια. Ε τί στο καλό δεν θα την τιμήσω αλλοίμονο..

Ζήτησα να κάνω ένα μπανάκι , πράγμα το οποίο χαροποίησε την κοπέλλα (είδα να αστραφτει ένα χαμόγελο), και αφού τελείωσα πέρασα στο δωμάτιο. Οπως συνηθως το δωμάτιο ήταν σε άψογη κατάσταση από πλευράς καθαριότητας και τάξης. Σε περίπου 5-7 λεπτά ανοίγει την πόρτα και εμφανίζεται η Μόνικα. Εχοντας δροσιστεί και αισθανόμενος ανανεωμένος είχα μία μικρή τρίλεπτη συζήτηση μαζί της (για να σπάσει ο πάγος) κατά την διάρκεια της οποίας μου προσφέρθηκε να ξεκινήσουμε με μασάζ.... τα γέρικα μου κόκκαλα αναθάρησαν.. και πραγματικά δεν το μετάνιωσα.. ηταν διάρκειας περίπου 5-7 λεπτών και επαγγελματικότερο από τα αναρίθμητα μασατζίδικα που έχω επισκευθεί (αφού σκέφθηκα να μείνω μόνο σε αυτό). Εχοντας χαλαρώσει δεόντως η Μόνικα άρχισε ένα επαγγελματικό στοματικό (πάντα με προφυλακτικό το οποίο εκτίμησα διότι έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί οι χρόνοι του vivere pericolosamente-ζείν επικινδύνως) δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στα πλήρη ζωμού @@@δια μου... ακολούθως ξεκίνησε ένα απολαυστικό ιππαστί το οποίο έδειχνε να το απολαμβάνει, με πλήρεις δυνατότητες πιασίματος στήθους (3+) , πισινού (δεόντως κρεατωμένου) και νινιού.. η όλη φάση ολοκληρώθηκε με ένα πολύ καλό πισωκολητό με βαθιά διείσδυση και τρυφερά μπατσάκια στον στρογγυλό πισινό που είχα μπροστά μου,μέσω του οποίου παρέδωσα τους χυμούς μου... Ομολογώ ότι η όλη φάση με έκανε να αισθανθώ 25 χρόνια νεώτερος...

I will be back....

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 15, 2009
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Μέλος
0
Πόντοι:
16
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια