Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 14 10
Sex Studio 53996
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση κοπέλας
 
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Ξημερώματα Σαββάτου, μετά από μια απογοητευτική επίσκεψη στο Original Baby O πέρασα από το κοντινό studio για μια βόλτα. Η τσατσά ευγενέστατη και πολύ συμπαθητική μου εξήγησε τα προγράμματα, που ξεκινούν από 40 ευρώ και μπορείς με 10 ευρώ επιπλέον να έχεις και μασάζ και μετά ήρθε η κοπελίτσα. Το όνομά της είναι Γεύα, από Τσεχία, γύρω στα 20, κάτι λιγότερο από 1μ65, με ένα μεγάλο τατουάζ στο δεξί πλευρό, καστανόξανθη, μικρό βυζάκι με μεγάλη ρώγα, απαλό δερματάκι και λαχταριστό κολαράκι. Ξέρω, κατάντησε λίγο σα περιγραφή χάμπουργκερ, αλλά είναι ...πολύ νοστιμούλα, με γλυκό μουτράκι :-)



Πήρα το απλό των 40 με μασάζ, συνολική ζημιά 50 ευρώ δηλαδή, τα οποία άξιζαν πολύ περισσότερο από κάτι 60άρια που ζητάνε αλλού! Στο δωμάτιο, η Γεύα μου ζήτησε να γυρίσω μπρούμυτα για το μασάζ, το οποίο ήταν πολύ χαλαρωτικό. Μετά γύρισα από την "καλή" και μου έκανε μια πολύ ωραία πίπα. Όταν ικανοποιήθηκε από το αποτέλεσμα, με καβάλησε και πήρε τον πούτσο μου για μια βόλτα, ενώ εγώ απολάμβανα τη θέα και έπαιζα με τα βυζάκια της. Γυρίσαμε σε ιεραποστολικό και μετά στο πλάι, όπου την πήρα δυνατά και της τα έφερα. Καθόλη τη διάρκεια, έκανε πολύ ωραία βογγητά που με κάβλωσαν πολύ, αν και συνήθως δε μου αρέσουν ιδιαίτερα.



Με ευχαρίστησε και έφυγε και ήταν γενικά πολύ ευγενική και τίμησε με το παραπάνω το 40+10ρικό μου. Το μαγαζί ήταν καθαρό, ενώ η τσατσά μου έδειξε ότι υπήρχε και μπάνιο έξω από το δωμάτιο. Για πάρκινγκ υπάρχει ένα θεματάκι, αλλά όποιος έχει τα μάτια του ανικτά, όλο και κάτι θα βρει στους τριγύρω δρόμους. Πολύ καλή εμπειρία συνολικά, θα επιστρέψω ευχαρίστως αν με ξαναβγάλει από εκεί ο δρόμος μου.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 13, 2009
Όνομα κοπέλας
Γεύα
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
25 Απρ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού